Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje :*Witam :-) wrocilam od lekarza. Termin porodu 24.06.2017 :-) z usg wyszlo ze to 7 tc 1d :-) serduszko bije :-) 140 razy na minute :-)
Wyniki:
GSD 23,6
CRL 10,3
Pecherzyk zoltkowy 3,5 mm nie za maly ?
Pan doktor ogolnie nie byl zbyt wylewny ... a wizyta u gin za tydzien w sobote. Jestem taka szczesliwa !!! :-) to moja pierwsza ciaza mam 28 lat :-) moj maz chodzi dumny jak paw poniewaz to hmm ,, pierwszy strzal";-)
Jestem w ostatniej klasie liceum i nie mówiłam jeszcze rodzicom .. pierwsza wizyta dopiero we wtorek więc jak wszystko to jakoś ogarnę to im powiem.. Mam nadzieję, że to zaakceptują,A ja tak z ciekawości zapytam Nasze dwie najmłodsze mamy, jak Wasi rodzice zareagowali? Zawsze mnie to strasznie ciekawi.
Sama staruszka nie byłam jak rodzilamale jednak już pracowałam i studiowalam, mieszkalismy sami...a liceum to chyba spora roznica
![]()
Gratulacje :*
Jeszcze fajniej będzie za kilka miesięcy kiedy zacznie się ten cały szał zakupowy te wszystkie śliczne małe rzeczy Aaaaa.... już się nie mogę doczekaćDziekuję :-) bardzo bardzo :-) fajnie ze jest takie forum i ze wszystkie rodzimy w jednym miesiacu ! To duze wsparcie :-)
Jeszcze fajniej będzie za kilka miesięcy kiedy zacznie się ten cały szał zakupowy te wszystkie śliczne małe rzeczy Aaaaa.... już się nie mogę doczekać![]()
oszaleeeejeeee :-)jutro napisze, bo jutro się dowiedząA ja tak z ciekawości zapytam Nasze dwie najmłodsze mamy, jak Wasi rodzice zareagowali? Zawsze mnie to strasznie ciekawi.
Sama staruszka nie byłam jak rodzilamale jednak już pracowałam i studiowalam, mieszkalismy sami...a liceum to chyba spora roznica
![]()
o tak laktator to mnie też będzie potrzebny