Mi sie dzisiaj snilo ze karmilam :-) juz szalenstwa..chociaz z jednej strony wreszcie cos milego...bo od jakiegos czasu drecza mnie straszne koszmary i to doslownie straszne..czy ktoras tez miewa koszmary senne??

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi sie dzisiaj snilo ze karmilam :-) juz szalenstwa..chociaz z jednej strony wreszcie cos milego...bo od jakiegos czasu drecza mnie straszne koszmary i to doslownie straszne..czy ktoras tez miewa koszmary senne??
Na marketbio.pl jest w miare rozsadna cena 28zl za niecaly litrGdzie kupujesz ten olej?
![]()
ja mam ciągle :/ myślałam ze to od kryminałów którymi się uwielbiam zaczytywać, ale jesteś już kolejną osobą która miewa koszmary senne w ciąży, więc to chyba normalneMi sie dzisiaj snilo ze karmilam :-) juz szalenstwa..chociaz z jednej strony wreszcie cos milego...bo od jakiegos czasu drecza mnie straszne koszmary i to doslownie straszne..czy ktoras tez miewa koszmary senne??
![]()
ja mam ! mega realistyczne. Ostatnio śnił mi się wypadek ( mój) i się mega bałam o bobasa, wszędzie była krew ale nie bolał mnie brzuch... głupie te sny sąMi sie dzisiaj snilo ze karmilam :-) juz szalenstwa..chociaz z jednej strony wreszcie cos milego...bo od jakiegos czasu drecza mnie straszne koszmary i to doslownie straszne..czy ktoras tez miewa koszmary senne??
![]()
Moj tez mi nie pozwala... i w sumie troche racji ma ale hmmm to znaczy ze sam bedzie musial myc ;-)