reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny... Ech... Dobrze że mogę poczytać, że Wy też macie mdłości, wymiotujecie i śpicie na siedząco... Jakoś tak mniej się przejmuję...
Przed chwilą znów przytulałam kibelek... Wrrrr

h4zpe6hhjzhdohkr.png

reklama
Aleksandax -Coz za rygorystyczne podejscie! Kazda mama zrobi dla swojego dziecka wszystko. Krowa to tez matka a ciele to tez dziecko. Nasze babcie i prababcie a podejrzewam ze tez nie jedna z Naszych matek wykarmialy swoje dzieci mlekiem prosto od krowy (czyt. Matki cielaka) i zyja. Czy gorzej im z tym? Nie sadze.

Dokładnie , niech każdy robi to co chce. Ja nie mam nic przeciwko mm, wiem ile łez kosztowało mnie kp . Szczerze to niemawidziłam tego, ale teraz będę też KP , bo dziecko kocham ponad własne niedogodności. Teraz będę próbowała dłużej - planuje do 8-12 miesięcy.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Dużo przenoszona ciąża to też ryzyko. Ja miałam stare łożysko nie pamiętam jak to było dokładnie , ale jakiś najgorszy stopień. A pod koniec ciąży i tak nikt nie robił USG( przynajmniej u mnie ostatnie było 39tc a i tak to było dodtkowe ze szpitala , bo wczesniej miałam jako ostatnie w 36tc ).

f2w3skjoapwrgv7j.png
Ja wiem ale moje dziecko jest 6 dni młodsze. Miałam długie cykle i późno owulacje więc sądzę że jest ok co do twojej sytuacji to niestety jesteśmy skazane na taką opiekę na jaką trafimy. To mnie najbardziej przeraża ale co zrobić mi nawet pakiet w luxmed nie pomógł. W tej ciąży spotkałam trzech lekarzy i każdy z nich ma inną koncepcję na moje leczenie a w sumie stanęło jak zwykle na niczym.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry