reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny macie jakiś sposób na te mdłości ? Nic nie pomaga.
Wymioty, mdłości, zaparcia 24 na dobe. Juz powoli nie mam siły wstać,bo skąd brać siłę jak wszystko co zjem zwracam. [emoji22][emoji22]
Jeśli nie przejdzie to w sobotę rano dzwonie na prywatny telefon lekarza. Kazał dzwonić o każdej porze w razie gdyby a chyba nie będzie wyjścia, bo zaraz będę odwodniona na całego [emoji22][emoji22]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny macie jakiś sposób na te mdłości ? Nic nie pomaga.
Wymioty, mdłości, zaparcia 24 na dobe. Juz powoli nie mam siły wstać,bo skąd brać siłę jak wszystko co zjem zwracam. [emoji22][emoji22]
Jeśli nie przejdzie to w sobotę rano dzwonie na prywatny telefon lekarza. Kazał dzwonić o każdej porze w razie gdyby a chyba nie będzie wyjścia, bo zaraz będę odwodniona na całego [emoji22][emoji22]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak jest aż tak źle to lepiej jechać na kropluweczkę bo na taki stan to chyba nic nie pomorze.

Dziewczyny macie jakieś sprawdzone ale nie trudne ciasta bez pieczenia ?

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

reklama
Witajcie dziewczynki :) Ostatnio też mam kiepskie sny, aczkolwiek wczorajszy ubawił mnie do łez po przebudzeniu. Śniło mi się, że miałam taką chcicę, że postanowiłam pójść na.. męską dzi*wkę. Masakra, byłam tak zdeterminowana, szukałam ich przy trasach, w jakichś dziwnych budynkach. Co najlepsze - ani z nikim nie rozmawiałam na te tematy ani nic takiego nie oglądałam. A w życiu należe do osób bardzo konserwatywnych pod tym względem i nigdy mnie nie kręcił przygodny seks, hehe :D
Hahaha ale sie posmialam czytajac to...prawie oplulam telefon hihihi

uwo9dqk323h73wzt.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry