Emkaa
Fanka BB :)
[emoji173][emoji173]Ja tez tak mysle [emoji4] ja wczoraj nie wytrzymalam i kupiłam kocyk [emoji16] jest cudny Zobacz załącznik 782363
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
[emoji173][emoji173]Ja tez tak mysle [emoji4] ja wczoraj nie wytrzymalam i kupiłam kocyk [emoji16] jest cudny Zobacz załącznik 782363
Słodki kocyk... ostatnio taki sam kumpeli kupiłam dla dzidziusia....Ja tez tak mysle [emoji4] ja wczoraj nie wytrzymalam i kupiłam kocyk [emoji16] jest cudny Zobacz załącznik 782363
My też jakoś blisko siebie z terminami. Też miałam później owulacje, długie cykle. Moja dzidzia jest 6 dni młodsza. Kolejne usg mam 23.11Rzeczywiście idziemy równo U mnie jest tylko aspekt późnej owulacji bo po roku obserwacji wiem że i tym razem miałam ja ok 18/19 dnia cyklu. Stąd zawsze wg wielkości na usg mam ciążę młodsza o jakieś 4 dni więc jak pójdę na prenatalne to wg usg będę miała pewnie 11+6 lub 12+0 tc według CRL. Ale to różnie wychodziło ostatnio ta różnica wyniosla tylko 2 dni więc to takie w normie wahania.
Muszę zapytać czy macie zlecone badania krwi przed usg prenatalnym tj. PAPP-A i HCG wolna podj. beta? Ja mam je zrobić ok tydzień przed wizytą, żeby wtedy mieć już wyniki.
Pyszności...co to za ciasto?
Jakbym czytała o sobieU mnie też zupełnie inaczej niż w pierwszej. Ja na poczatku ciąży miałam przeczucie na chłopca , ubrania oglądałam. Potem miałam na dziewczynkę teraz już mi wszystko jedno . Córkę mam , spelniłam swoje marzenia już 4 lata temu. Czekam na informacje czy zdrowe a płeć będzie jak wisienka na torcie.
![]()