• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe mamy 2017

"Mandarynkowe mamy" ciekawe czy sprawdzi sie powiedzenie ze jak zachcianki sa na kwasne to bedzie chlopak...Mi z kalendarza chinskiego i ksiezycowego wyszla ze dziewczynka ale przeczucie na chłopaka ..U mamy byly zachcianki na kwasne i pojawiłam sie ja Zapewne juz niedlugo dowiemy sie kto zamieszkuje nasz brzuszek.Slyszalam ze juz w 13tyg. na usg genetycznym mozna z duzym prawdopodobienstwem to stwierdzic
Ja od.poczatku mam przeczucie ze chlopak ;-) haha tez robilam te kalendarze [emoji12] glupota to wiem ale tam tez wyszedl.chlopak :-P

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
a co do mam ze wzdeciami to się przyłączam. Mam zespół jelita drazliwego, więc to jest coś z czym żyje od jakiegoś czas. Toaleta raz na 12 - 13 dni to u mnie norma. Kilka razy lądowałam w szpitalu bo mdlałam już z bólu, a diety bardzo pilnowałam - dietetyk układał. Teraz jest dużo lepiej, ale domyślam się że mam teraz tak jak wy. Śliwki, jabłka i woda z cytryną naczczo- mnie to w jakimś stopniu pomaga i tylko to mogę "brać" ( musiałam odstawić leki na jelita). Niestety usłyszałam dziś, że lepiej już nie będzie;(

w57vyx8dubspq12k.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry