Marciotek88
Fanka BB :)
klaudusiaNK gratuluję takich dobrych wieści!
Kurka ja to bym mogla co tydzień chodzić do lekarza żeby popatrzeć na maleństwo
Kurka ja to bym mogla co tydzień chodzić do lekarza żeby popatrzeć na maleństwo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Asiu, bo moj sywaczek jest ustawiony zgodnie z miesiączkaale od poczatku lekarze twierdza, że mialam spozniona owulacje i ciąża jest młodsza
jedna Pani doktor określiła, ze jest młodsza o równy tydzien, a dzis (inna Pani dr) sie tego trzyma
Wrzuciłam zdjecie z dzisiejszego usg do wątku z badaniami mozesz porównać![]()
Marciotek88 kiedy bylas u lekarza? Jak ogolnie przebiega Twoja ciaza?nie jest zagrozona? Takie klucia to moga byc przez powiekszajaca sie macice...
Motylek05 równieżJa też z terminem na 28.06![]()
An93 Witaj. Mamy ten sam termin. Ja rowniez juz pisalam o Babka medica place 220zl i umowilam sie na 9.12 do dr. Dagmary Filipeckiej. Tam jest b.duzo lekarzy wiec napewno uda Ci sie dostac.
A wiesz juz gdzie chcesz rodzic?czy to za wczesnie?
Marciotek88 zaufaj lekarzowi ,i najwazniejsze nie czytaj za duzo,bo w internet mozna sie za bardzo wkrecic.Jak wszystko jest dobrze to nie ma czym sie przejmowac,w ciele wiele sie zmienia,i jeszcze nie raz pewnie bedziemy mialy rozne niepokojace objawy.
Jeszcze nie wiem,chociaż patrzyłam na stronie rodzić po ludzku,czego mniejwięcej mogę się spodziewać i mam jakieś trzy szpitale na oku. Chociaż mam też sporo koleżanek,które mają poród za sobą,więc też jakieś opinie do mnie trafiają,ale wiadomo ile ludzi tyle opiniia jak u Ciebie z wyborem?
![]()