Hej kobietki
dawno mnie tutaj nie bylo... Nie mam na nic sily mdlosci nie daja mi zyc do tego synek zrobil sie baaardzo absorbujacy... Mam nadzieje ze u Was wszystko ok
postaram sir wpadac częściej... Moze te mdlosci mina w koncu...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WspółczujęA mi dziś zmarła babcia na zawał [emoji53]
![]()
Ogromne gratulacje, piękna fasolka ;-) :-)![]()
Mój kurczaczek! Cale 1.43 cm szczescia! Serduszko biło! Wszystko wporzadku, aż sie popłakalam u lekarza jak uslyszalam bicie serduszka...co za emocje! Jestem taka szczesliwa! Założył mi karte ciąży.mase badań i za 3 tyg. Kolejna wizyta.
![]()
Wiem co czujesz :-( też mam wizytę 28.11 ale doczekać tego terminu to graniczy z cudem :-oZazdroszczę wam tych dzisiejszych wizyt i super fotek... Ja niestety mam dopiero ostatniego i trochę ciężko wytrzymać... Niby nic się nie dzieje ale człowiek ciekawski z natury i chciałby wiedzieć co tam w brzuszku piszczy....![]()
Ale pyszna rybka! Szkoda ze mnie odrzuca na sama mysl :-(U nas wizyta za tydzień w czwartek i tez swiruje. Z nudów robie zdjęcia jedzeniu juz hahah [emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 783292
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Też tak miałam jeszcze tydzień temu ! Trzymam kciuki żeby przeszło [emoji109][emoji110]Ale pyszna rybka! Szkoda ze mnie odrzuca na sama mysl :-(
Smacznego !
![]()