Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje! Cudownie czytać takoe wiadomości!Kobietki!!!!!
Jestem właśnie po badaniu genetycznym Wedlug OM jestem 11t1d a wedlug USG dzidzius wyszedl tydzien starszy i termin mam na 31 maj.
Dzidzia zdrowa!!!!!! Poplakalam sie ze szczęścia jak zobaczyłam je na ekranie. Tak pieknie pływał, byl strasznie ruchliwy!!! Powiem wam ze nawet przy pierwszym dziecku nie plakalam a teraz tak. Dzidzius ma 5cm i wazy 47g.
Pleć narazie pozostanie dla mnie zagadka chociaz podejrzenie mial doktor ale powiedzial ze wszystko moze sie zmienic i to niepewne. Sklania sie ku kobitce..
Jestem taka szczesliwa!!! Zdjec nie mam ale mam płytę z nagraniem [emoji5][emoji5][emoji5]
Teraz przyszlam do cukierni na kremowke i drukuje do Was
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
A jak Twoje objawy? Masz mdlosci?Jak bylam na poprzedniej wizycie to zaznaczala po kolei na kartce jak leci,wiec stwierdzila ze i glukoze mi zbada. W pierwszej ciazy pamietam ze jakos to znioslam, wiec mam nadzieje ze jutro dam rade
![]()
A jak Twoje objawy? Masz mdlosci?
Ja jakbym miala wypic tak jak czulam sie jeszcze tydzien temu to pewnie bym zwrocila![]()
[/QUOTE]Motylek A mialas stwierdzona cukrzyce? Jak tak to moze dlatego w tej ciazy zrobi Ci to badanie wczesniej?