Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale smaka narobilas!
Gratulacje!Kobietki!!!!!
Jestem właśnie po badaniu genetycznym Wedlug OM jestem 11t1d a wedlug USG dzidzius wyszedl tydzien starszy i termin mam na 31 maj.
Dzidzia zdrowa!!!!!! Poplakalam sie ze szczęścia jak zobaczyłam je na ekranie. Tak pieknie pływał, byl strasznie ruchliwy!!! Powiem wam ze nawet przy pierwszym dziecku nie plakalam a teraz tak. Dzidzius ma 5cm i wazy 47g.
Pleć narazie pozostanie dla mnie zagadka chociaz podejrzenie mial doktor ale powiedzial ze wszystko moze sie zmienic i to niepewne. Sklania sie ku kobitce..
Jestem taka szczesliwa!!! Zdjec nie mam ale mam płytę z nagraniem [emoji5][emoji5][emoji5]
Teraz przyszlam do cukierni na kremowke i drukuje do Was
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi kochana. Trzymaj sie.Witam,
I żegnam,
Już jestem po zabiegu, pusty pęcherzyk urósł do 3cm, beta ciągle rosła (do 45tys),
Życzę wszystkim zdrowia i dużo siły.
Pozdrawiam
Cześć dziewczyny!
Matka-suuper! Najważniejsze,że wszystko w porządku
Co do smarowania,ja jeszcze się za to nie zabrałam,ale myślę o oleju kokosowym.
Ps. Dziewczyny z Warszawy,które chodzą na nfz,czy macie usg na każdej wizycie?? I ,czy wasi lekarze też tak oszczędzają na badaniach?
Ja chodze na nfz i nie mam na kazdej wizycie usg ,ale co do badan to nie oszczedza,jak tylko cos ja niepokoi to odrazu dostaje skierowaniaCześć dziewczyny!
Matka-suuper! Najważniejsze,że wszystko w porządku
Co do smarowania,ja jeszcze się za to nie zabrałam,ale myślę o oleju kokosowym.
Ps. Dziewczyny z Warszawy,które chodzą na nfz,czy macie usg na każdej wizycie?? I ,czy wasi lekarze też tak oszczędzają na badaniach?
Ja chodze na nfz i nie mam na kazdej wizycie usg ,ale co do badan to nie oszczedza,jak tylko cos ja niepokoi to odrazu dostaje skierowania