Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie mieszkam w PolsceTo jak się idzie na wizytę na NFZ to trzeba skierowanie od rodzinnego?
![]()
A ktory to tydzien u Ciebie?A ja jeszcze sie nie umowilam na wizyte. Ostatnio nic nie bylo widac i kazali mi sie wstrzymac do 10, ale ja sie boje, ze to znowu bedzie zawczesnie,a tak bym chciala zobaczyc serduszko <3
A.. No i ja nie mam objawow. Czasem mnie podbrzusze pobolewa podobnie jak na @. Piersi troszke wieksze, ale jakos specjalnie nie bola. I nadal trudno mi uwierzyc, ze to sie dzieje naprawde
Dziewczyny, jak bedziecie po badaniach, to warto nowy watek utworzyc, zebysmy mialy je w jednym miejscubo mam nadzieje, ze sie pochwalicie maluszkami <3

Uff a już myślałam, że coś przeoczyłamNie mieszkam w PolsceU was to łatwiej działa wszystko i przejrzyściej mam wrażenie.
może któras wejść i zobaczyć bo u mnie wszystkie tematy wątków u staraczek po chińsku, i nie wiem czy u mnie na kompie gdzieś coś ustawiłam????Haha faktycznie część postów po chińsku [emoji23][emoji23][emoji23]Dziewczyny tabelkę zaktualizowałam, mam nadzieję że nikogo nie pominęłam
A tak z innej beczki. Chciałam wejść na staraczki......a tam wszystko po chińskumoże któras wejść i zobaczyć bo u mnie wszystkie tematy wątków u staraczek po chińsku, i nie wiem czy u mnie na kompie gdzieś coś ustawiłam????