Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
już obiecałam mojej małej że będziemy razem pić picollo
Ja nie idę, bo mój bedzie w pracy ( bardzo dobrze płatny), ale w ciąży byłam już na: weselu i półmetku. A nastawiona jestem na: moją 18-tke i 2 przyjaciółek oraz komunię siostrzenicy mojego Michała. Nie wiem jak sie czujesz, ale chyba nie ma co przesadzać. Jak się będziesz źle czuła to posiedzicie przy stole ze znajomymi i się pośmiejecie, jak ja na półmetkuU mnie pojawił się nowy dylemat zabaw sylwestrowa co roku chodzimy z mężem na bal sylwestrowy w tym roku mieliśmy sobie z wiadomych względów odmówić ale tak się zastanawiam ciagle mąż mówi ze się o mnie boi ale przecież to są imprezy na poziomie byle kto tam nie przychodzi, niepokoje się tylko ponieważ trzeba się decydować teraz a do sylwestra jeszcze troszkę czasu . A Wy macie jakieś plany ?
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
![]()
Ja zostaje w domu - żałoba plus mąż w pracy od 22-06 rano . Poczekam do 24 i napije się z Melką piccolo .U mnie pojawił się nowy dylemat zabaw sylwestrowa co roku chodzimy z mężem na bal sylwestrowy w tym roku mieliśmy sobie z wiadomych względów odmówić ale tak się zastanawiam ciagle mąż mówi ze się o mnie boi ale przecież to są imprezy na poziomie byle kto tam nie przychodzi, niepokoje się tylko ponieważ trzeba się decydować teraz a do sylwestra jeszcze troszkę czasu . A Wy macie jakieś plany ?
Forum BabyBoom
![]()
Ja najchetniej jak co roku zostalabym w domu ;-) ale rozmawialismy ze znajomymi se chyba wybierzemy sie na domowke w najblizszym gronie. Podobnie jak rok temu - wtedy zorganizowalismy sobie kicz party :-) kto wie co bedzie w tym :-) troche pogadamy potanczymy a ze blisko to po fajerwerkach wrocimy do domu :-) oczywiscie jesli dalej bede tak dobrze sie czula :-)U mnie pojawił się nowy dylemat zabaw sylwestrowa co roku chodzimy z mężem na bal sylwestrowy w tym roku mieliśmy sobie z wiadomych względów odmówić ale tak się zastanawiam ciagle mąż mówi ze się o mnie boi ale przecież to są imprezy na poziomie byle kto tam nie przychodzi, niepokoje się tylko ponieważ trzeba się decydować teraz a do sylwestra jeszcze troszkę czasu . A Wy macie jakieś plany ?
Forum BabyBoom
![]()
Jak sobie wyobraziłam moją panikę, jakby bobo przestało się na jakiś czas ruszać, to od razu pomyślałam że to bedzie super. Nie namawiamTynka my siedzimy w domu. Moja rodzinka idzie na bal a my ze względu na ciążę i też na córe bo przecież z kimś musi dziecko zostać, robimy sobie domowy baljuż obiecałam mojej małej że będziemy razem pić picollo
![]()
Bellax super ze działa sprzęcik :-) też się trochę napaliłam ale potem mąż stwierdził że w sumie jeszcze ze 3 tygodnie i powinnam czuć jakieś ruchy dziecka to nie będzie potrzebny detektor bo będzie maluch dawał znać że wszystko ok.
![]()
Chyba wszystko okCzy któraś z dziewczyn pomoże mi zinterpretować wyniki badań z krwi głównie toksoplazmozę i różyczkę to jest dla mnie zupełnie nie zrozumiałe![]()
Forum BabyBoom
![]()
według mnie. różyczka dodatni. Toxo IgG dodatni, IGM ujemny.Czy któraś z dziewczyn pomoże mi zinterpretować wyniki badań z krwi głównie toksoplazmozę i różyczkę to jest dla mnie zupełnie nie zrozumiałe![]()
Forum BabyBoom
![]()
Nie umiem rozszyfrowac... igg dodatni czy ujemny ?Czy któraś z dziewczyn pomoże mi zinterpretować wyniki badań z krwi głównie toksoplazmozę i różyczkę to jest dla mnie zupełnie nie zrozumiałe![]()
Forum BabyBoom
![]()