Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale widzialas juz fasolke?Delli to idziemy łeb w łebja 20.08
Na NFZ próbowałam się umowic- w mojej przychodni brak terminów do końca roku :O w innej przychodni najbliższy na 4.11 masakra. Dobrze, ze mam abonament w lux medzie- tam prowadzę ciąże
Ja w grudniu kończę 26 i też wszyscy się domagają.Pierwsze dzieckow grudniu skoncze 25 lat
ale z moim P. Jestem juz ponad 5 i jego rodzina, juz sie domagala od dawna
![]()
No nie wierzę. U mnie na NFZ moglabym iść z dnia na dzień , ale to taki chybił trafił. Raz czekałam 30minut raz 3h. To nie na moje nerwy. Ten lekarz, którego wybrałam teraz ma bardzo dobre opinnie. Zobaczymy jakie będę miała wrażenia jutro.Delli to idziemy łeb w łebja 20.08
Na NFZ próbowałam się umowic- w mojej przychodni brak terminów do końca roku :O w innej przychodni najbliższy na 4.11 masakra. Dobrze, ze mam abonament w lux medzie- tam prowadzę ciąże
Wlasciwie to sie specjalnie nie staralismy, raczej po prostu slabo uwazalismyJa w grudniu kończę 26 i też wszyscy się domagają.Po ślubie jesteśmy ponad 4 lata a razem ponad 7 .Staramy się 3 cykl. Wam od razu się udało?
To jestes spokojna.. Ja mam milion obaw i naprawde nie wiem koedy isc do tego lekarza..Delli byłam w 6w0d według OM a 4w2d według USG, nie było jeszcze fasolki, był sam pecherzyk.
W pracy zamierzam powiedziec jak tylko zobaczę się się szefem- nie martwię się, pracuje tam już prawie 3 lata i mam umowę na czas nieokreślony także luzikmogłabym od razu powiedzieć ale właśnie się z Nim nie widziałam
![]()