12 t 2 d. Poprzednim razem też miałam takie plamienia przed ostatnim usg.Osza może to plamienie od łożyska? Który u ciebie tydzień?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
12 t 2 d. Poprzednim razem też miałam takie plamienia przed ostatnim usg.Osza może to plamienie od łożyska? Który u ciebie tydzień?
![]()
Głowa do góry, na pewno jest ok, a jeżeli nie daje Ci to spokoju pojedź na kontrolę.Cześć dziewczyny. Ja jutro mam prenatalne to już ponad 3 tygodnie od ostatniego usg. Dzisiaj miałam jakieś brązowe plamienia i piersi jakieś mniej bolące. I tak się boję, siedzę i płaczę cały dzień. Nie wiem jak ja sobie poradzę jeśli znowu się nie udało. Przepraszam że tak smęce ale muszę się komuś wygadać.
[emoji23][emoji23] mnie też tak kluje ale serduszko bijeA mnie dzisiaj co jakiś czas coś kłuje tam na dole z lewej strony, jakby w okolicy szyjki, nie potrafię dokładnie sprecyzować coś od spodu, nie w brzuchu. Tylko nie mówcie że coś tam się rozciąga bo w takim tempie za 2 mc będę gotowa do porodu
Pewnie tak, jutro obejrzymy co tam się wyprawia[emoji23][emoji23] mnie też tak kluje ale serduszko bijewięc tak musi być
![]()
Też tak myślę ale brzuch już mam dosyć rozciągnięty, reszta mogłaby dać sobie też na wstrzymanie heheheTo ze boli i kłuje to podobno normalne macica się rozrasta tez wczoraj na to narzekałam mojemu lekarzowi ale tak właśnie powiedział.
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
![]()