reklama

Czerwcowe mamy 2017

Kupilam sobie dzis w H&M mama bluzke, bo dzis ostatni dzien Black Fridey -20% i darmow dostawa. Bylam w sklepie stacjonarnym, ale tak przebrane ze koszmar.

Ja juz nie raz uslyszalam, ze wygladam bardzo zle.

reklama
Kupilam sobie dzis w H&M mama bluzke, bo dzis ostatni dzien Black Fridey -20% i darmow dostawa. Bylam w sklepie stacjonarnym, ale tak przebrane ze koszmar.

Ja juz nie raz uslyszalam, ze wygladam bardzo zle.

U mnie w stacjonarnym nie ma działu mama/ niesprawiedliwe / przez internet nie kupuje dla siebie ubrań, bo nie da się ich przymierzyć .

f2w3skjoapwrgv7j.png

Ja tez używam IBD i jeszcze mnie nie zawiódł w porównaniu z innymi firmami.

Ja nadal w szpitalu, dostaje już sterydy, Encorton 40 mg. Troche działa, mam nadzieję na wyjście jutro. No ale ciągle plamie. A raczej brudze bo świeżej krwi nie ma i nikt nie widzi skąd to się bierze. Badali mnie profesorowie i wszystko okej i nie widać żadnych przyczyn plamień a jednak są. I bądź tu babo mądra :)

CIACHO witam Cię i ja :)

Ja w drugiej ciąży miałam to samo, w 14tc zaczęłam plamić na wizycie, ona nie widziała z czego, zaraz skierowanie do szpitala dostałam, tam też przyczyna nieznana...
Trzymaj się będzie dobrze, ważne że przestało.

U mnie w stacjonarnym nie ma działu mama/ niesprawiedliwe / przez internet nie kupuje dla siebie ubrań, bo nie da się ich przymierzyć .

f2w3skjoapwrgv7j.png
Ja akurat jedna bluzke mam, wiec wiem jak wyglada, jaki rozmiar, ale chcialam jeszcze granatowa w biale paseczki.

Zazynacie powoli juz swiateczne porzadki. Ja wczoraj kuchnie sprzatalam, jedna szafka przerw, druga szafka przerwa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry