Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No mi 8.12 już raczej na pewno odstawi. Krwiak się wchłonął a krwawi jakieś ***** na szyjce i to nie samo od siebie więc chyba nie ma wpływu na ciążę.Ja po duphastonie tez cerę mam kiepska. Na dodatek te moje problemy z infekcjami intymnym to właśnie w dużej mierze sprawa tego leku. W ciagu dwoch miesiecy nie pomogla terapia z nystatyny i clotrimazolum[emoji26] Ale w czwartek na wizycie zapytam się czy musze go jeszcze brać. Plamienia nie mialam juz od jakiegoś czasu... odpukać. Wiec może uda się go odstawić.
![]()
Mi moja gin powiedziała ze duphaston powinno się brać do 16tc czyli jak dla mnie jeszcze 3 tygodnie!!!No mi 8.12 już raczej na pewno odstawi. Krwiak się wchłonął a krwawi jakieś ***** na szyjce i to nie samo od siebie więc chyba nie ma wpływu na ciążę.
Co lekarz to opinia a mój to w ogóle ma olewatorski styl życia więc myślę że mi go odstawi za dwa tyg.Mi moja gin powiedziała ze duphaston powinno się brać do 16tc czyli jak dla mnie jeszcze 3 tygodnie!!!
![]()
Pewnie zależy też od przypadku. Ja biorę tylko dlatego że pierwszy przepisał i ten powiedział że jak już biorę to na razie lepiej brać.