reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Witam :-) czy można dołączyć ?:-) również zostanę czerwcowa mamusia...termin 16.06 :-) to moja pierwsza ciąża..i czekam z niecierpliwością na 7.12...kolejne USG..po miesiącu....ajjj za długa przerwa jak dla mnie..dluza mi się te tygodnie :p
Hejka! Opowiedz coś o sobie z kąd jesteś, ile masz lat itp Witamy :D Dużo dziewczyn ma wizytę 7.12 będzie się działo :D

reklama
Na pewno połowa zabiegów odpada. Oczyszczanie porów parą polecam a na suchość ja mam maść na atopowe zapalenie skóry, można w ciąży. Sposobu żadnego na same pryszcze nie mam bo sama z nimi przegrywam twarz, plecy, dekolt... Ja też przyjmuję duphaston teraz schodzę do 1 tabletki na dzień bo mi się kończy. Myślisz że ten lek może pogarszać sprawę? Kto ma dzisiaj wizytę? Mógłby się ktoś zapytać?
Odkąd zaczęłam go brać . To od tego momentu mnie wypryszczylo. 1 ciąża cera super. Teraz też . 3 tyg biorę duphaston i luteine i tragedia. Koleżanka miała to samo. I np na rękach , plecach takie bolące wypryski.

34bwyx8dkk6avua5.png

U mnie też ciągle pryszcze wyłaża. Żeby tylko na twarzy... Ramiona dekolt pośladki uda... Nigdy tak nie miałam...chyba wina hormonów.
Też mi każdy mówi że to wina hormonuw i że nic z tym się nie da zrobić :( W dwóch poprzednich ciążach tak nie miałam a mam chłopca i dziewczynkę to co to teraz będzie... hehehe Ktoś się orientuje czy ten trądzik w ogóle przechodzi tak jak mdłości?

Madzien ja biore od poczatku duphaston i ani jednego pryszcza nie mam [emoji3] cere mam idealna . a przed ciąża idealna nie byla :/

27 lat..okolice Krakowa :-) również mam okropne problemy z cerą po tym duphastonie...miałam krwiaka i od początku go biorę. Tragedia...liczę na to że jak przestane go brać to tradzik minie..

Witam :-) czy można dołączyć ?:-) również zostanę czerwcowa mamusia...termin 16.06 :-) to moja pierwsza ciąża..i czekam z niecierpliwością na 7.12...kolejne USG..po miesiącu....ajjj za długa przerwa jak dla mnie..dluza mi się te tygodnie :p

Witaj:) Ja też mam termin na 16.06, chociaż z usg wychodzi mi 23.06. ale lekarz kazał zostawić ten pierwszy bo i tak będzie cc.

O rany te babki z dc są jakieś dziwne... jak mozna było tak powiedzieć dzieciom... brak słów:(

Mam już termin badań prenatalnych - 16.12.2016 - chyba najpóźniej z nas wszystkich:p

reklama
Do góry