Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie unikam ciepłych kąpieli od początku ciąży. Na termy też jeżdżęMi lekarz mówił że powinno się unikać gorących kąpieli w ciazy więc nie wiem jak z termami... Ja bym się trochę bała, bo pamiętam jak syn strasznie kopał gdzy sie kapalam w cieplejszej wodzie ,jak by brzuch chcial rozerwac
![]()
![]()
Mój lekarz zlecił mi teraz trzeci raz krew i mocz od początku ciąży.Mam do Was pytanie jeszcze [emoji3] czy skierowanie na podstawowe wyniki z krwi i moczu dostajecie na kazdej wizycie? Macie co miesiac je robić? Ja mam wrazenie ze troche zadko mam robione i martwie się ze moj lekarz zawodzi..
![]()
Wiem że są nie wskazaneNie chce się kłócić czy wymądrzać bo każdy robi co uważa za słuszne ,ale przeczytałam np to Link do: Długa gorąca kąpiel w ciąży – dozwolone czy zabronione? - Dzidziusiowo.pl i ja nie jestem jakoś przekonana. Ale to moja opinia
![]()
![]()
Kochana ja uważam, że tak nie jest. Ze to zależy od lekarza. Oni mają jakieś tam wytyczne ale jak chcą i jest potrzeba to one są nie ważne. Chodzę na NFZ i juz miałam 3 morfologie i badanie moczu .Na nfz badania może zrobić 3 na całą ciążę. Ja tak miałam w dwóch poprzednich i teraz widzę że też tak jest. Teraz mi zlecił dopiero drugie badania na nastepna wizytę. Morfologia, mocz, glukoza i to wsio.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja np po kąpieli w ciepłej wodzie mam normalne skurcze. Kąpie się w takiej letniej nawet nie ciepłej . Ale ja mam problem z macica więc dlatego . Mam nawet nie kapac się więcej niż 10minut.Wiem że są nie wskazanemam tego świadomość
ale uważam- może błędnie- że skoro moja ciąża przebiega bezproblemowo to mogę raz na jakiś czas pojechać na termy, czy polezec 20 minut w wannie
robię tak od początku. Wiadomo bliżej końca będzie cieplej więc z tego zrezygnuje ale póki co ...
![]()
Ale wiesz herbata też jest nie wskazana podobno, sok malinowy i inne...
![]()