jo83
Fanka BB :)
Bryczka nam uciekla [emoji849],jedziemy do tesciowki na Swieta [emoji51]z domowych wypiekow Zrobilam salatke ,bo tez nie w formie ostatnio[emoji52]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na blogu hafija jest napisane jak właściwie karmić żeby okres nie wrócił![]()
Ma któraś z Was spadek energii? Ja mam już drugi dzień. Normalnie żyć się odechciewa [emoji20]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie twierdzę że hafija wie wszystko ale czasem napisze coś mądrego.Czytam to (tego bloga) i oczom nie wierzę, karmienie jako środek antykoncepcji [emoji16]WTF, a mamy XXI wiek... w takie rzeczy wierzą panie z poradni przedmałżeńskiej.
![]()
![]()
U mnie po porodzie przez parę pierwszych miesięcy to była istna masakra :/ x razy gorzej niż normalnieSassanka też mam silne tylozgiecie ale okres mam tylko trochę bolacy w pierwszy dzień. Chociaż nie wiem jak jest teraz bo nie zdążyłam się zastanowić i zaszłam w ciążę.
Na jedną karmienie piersią podziała i faktycznie okresu mieć nie będzie a na drugą nie, jak np na mnie. Mam koleżankę która półtora roku karmila i okresu nie dostała.