reklama

Czerwcowe mamy 2017

Aleksandra jakie są tego objawy??
Mój skarb też teraz ma stan podgoraczkowy, dlaczego?? Nie wiem, pewnie coś się kluje. Dobrze ze spać nie mogę będę czuwać i kontrolowac
Ból ucha. Jak tylko powiedział że boli go ucho to na gwałt zaczęłam obdzwaniac przychodnie bo z uchem nie ma żartów, sama miałam ostre zapalenie ucha z 5 razy jako dziecko.

Nie pamiętam w jakim wieku twój, jak już mówi to wiadomo, a przy mniejszych to trzeba patrzeć czy za ucho nie szarpie i nie dotyka tam często.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
Madziarra i ty nas straszysz? Matko bosko aż boję się tu zaglądać bo zaraz wszystkie będziemy pisać że szpitala. Ja mam nadzieje ze nie zapeszylam ta swoją spakowana walizka i ze sama zaraz do szpitala nie trafię.

Trzymam za was kochane kciuki. Az mi palców brakuje [emoji15]

W nocy bolał mnie brzuch. Rano czytam forum , a tu dziewczyny w szpitalu. Boże... Myślę sobie o cho, będę następna. I tak łaziłam cały dzień z tymi bólami i sprawdzałam czy wody nie odchodzą. A to tylko niestrawność poświąteczna :-P :-P :-P Po wizycie w toalecie bóle minęły :-P

W nocy bolał mnie brzuch. Rano czytam forum , a tu dziewczyny w szpitalu. Boże... Myślę sobie o cho, będę następna. I tak łaziłam cały dzień z tymi bólami i sprawdzałam czy wody nie odchodzą. A to tylko niestrawność poświąteczna :-P :-P :-P Po wizycie w toalecie bóle minęły :-P
O to to... mnie jak po świętach przeczyścilo to miałam wrażenie ze klozet rozwale[emoji12]

reklama
Dokładnie jak w 1 ciąży spakowałam to wieczorem byłam w szpitalu;) wiec nie pakuje ale pranie pierwsze dzisiaj wstawiłam i na wszelki wypadek cos podszykuje ale do szafki a nie torby;););)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry