• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Na jakiej podstawie polozna przypuszcza ? Bo u mnie w 31 tyg waga kloca podobna ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Tak dokladnie to nie wiem jak ona wrozyla,ale mowila ze na Ten wiek ciazy to jest do przodu 9% i tam jakies czary mary wyszlo jej tyle.To ty wedlug niej bedziesz miala jeszcze wieksza dziewczynke[emoji85]Ale serio to sa tylko takie domysly,nie wiadomo czy nie urodze wczesniej ,czy pozniej .U mnie poczatek 32 to jeszcze caly tydzien tycia przede mna[emoji28]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dokładnie jak w 1 ciąży spakowałam to wieczorem byłam w szpitalu;) wiec nie pakuje ale pranie pierwsze dzisiaj wstawiłam i na wszelki wypadek cos podszykuje ale do szafki a nie torby;););)
Ja też na razie w szafkach trzymam, a walizka pusta stoi w sypialni. Miałam już w kwietniu być spakowana, ale się zeszło :-P

Obyśmy się wszystkie naraz nie wysypały ;) A tak poważnie, trzymam & dziewczyny za Was i za siebie też. Zapobiegawczo będę odpoczywać ile się da, chociaż z dwójką dzieci to nie takie proste.Wizytę mam w poniedziałek i zabaczymy co i jak.

Powiedzcie mi czy Wasze szkraby też mnie się ruszają? tzn ruchy są niby wszystko ok, ale jakoś tak rzadziej wydaje mi się. Wiem,że coraz mniej miejsca w brzuchu itp ale panika jakaś jest.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry