Heda
Fanka BB :)
Dzieciaki zostaną około 2 tygodni. A imiona są wybrane na 99% Nikola i Emilka.Heda mówią coś jak długo dziewczynki będą musiały zostać w szpitalu? I nie wiem czy przegapiłam, czy mają już imiona? [emoji4]
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzieciaki zostaną około 2 tygodni. A imiona są wybrane na 99% Nikola i Emilka.Heda mówią coś jak długo dziewczynki będą musiały zostać w szpitalu? I nie wiem czy przegapiłam, czy mają już imiona? [emoji4]
![]()
[/QUOTE]Dzieciaki zostaną około 2 tygodni. A imiona są wybrane na 99% Nikola i Emilka.
![]()
A ja odebrałam wyniki moczu...i glukozy już w nim nie ma jupi ale ketony dalej są czy to znaczy że muszę jeszcze więcej jest przed spaniem?
![]()
Ja sie boje odkad dowiedzialam sie, ze Mala moze byc duza o vacuum, o problemy z barkami o to, ze mnie porozrywa... ehhhUmieram ale nie będę wam narzekać.
Co do lęków to ja się boję o spojenie że w trakcie porodu się rozpadnie, serio [emoji23] a tak to jestem przygotowana na komplikacje bo u mnie widocznie nie może być inaczej. Modlę się tylko o niski wymiar kary [emoji23]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Staram się! Zwalam to na hormony i aż tak się tym nie przejmuje. Tak naprawde w głębi siebie wiem, że bedzie dobrze[emoji177]Mnie nie nachodza i nawet o tym nie pomyslalam ! Co Wy gadacie za glupoty ! Ogarnac sie z tymi myslami ! Nie dopuszczac ich do siebie
![]()
[/QUOTE]Dzieciaki zostaną około 2 tygodni. A imiona są wybrane na 99% Nikola i Emilka.
![]()