Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Można, tzn pani farmaceutka mi tak powiedziała. Ja brałam, ale ten w kropelkach :-)Czy w ciąży można espumisan?
Taki mam planTo może się zapisz, a jak się obrócić to zrezygnujeszGratuluję udanej wizyty. Ja czekam właśnie na swoją.
Moje dwa porody rozpoczęły sie odejsciem wód, wiec teraz wolałam sie zabezpieczyć i mam takie podklady na łóżko. Ale oczywiście ich nie kładę bo przecież jeszcze nie rodzę [emoji4] Mam tylko nadzieję że zdążę je sobie położyć i wtedy właśnie będzie TEN DZIEŃ albo raczej TA NOC [emoji6]Dziewczyny czy myślałyscie już nad jakąś ochroną materaca ? Mam przeczucie że mój poród zacznie się od odejścia wód i wolałabym nie zalać nowego łóżka. Macie jakieś patenty?
![]()
Ja ostatnio tez bywam bardzo nerwowa [emoji20] . Pewnie hormony [emoji6]A i powiem Wam, że znów jest czas kiedy mnie wszystko i wszyscy wkurzają... z mężem na czele...
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez [emoji39]A ja tam bym chciała się ponudzić...![]()
Uzywalam takich foliowych podkladow, ale niestety czulam, ze sie od tego poce, bo to jednak nie przepuszcza powietrza.Dziewczyny czy myślałyscie już nad jakąś ochroną materaca ? Mam przeczucie że mój poród zacznie się od odejścia wód i wolałabym nie zalać nowego łóżka. Macie jakieś patenty?
![]()