Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Ja mam badanie na fotelu co wizyta. Wziernikiem i palpacyjnie. I nie nigdy nie plamilam.A po badaniu na fotelu plamicie delikatnie? Dosłownie zabarwienie na różowo
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam badanie na fotelu co wizyta. Wziernikiem i palpacyjnie. I nie nigdy nie plamilam.A po badaniu na fotelu plamicie delikatnie? Dosłownie zabarwienie na różowo
Napisane na FRD-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Moj mnie nie bada palpitacyjnie- no może tylko raz, mierzy szyjkę usg dopochwowo ale na tym przez powłoki brzuszne też można ją zmierzyć.Cześć dziewczyny
właśnie się zarejestrowałam na forum, chociaż czytam już jakiś czasJestem w 36 tygodniu i termin mam na 10 czerwca. Od 2 tygodni boli mnie podbrzusze tak jak na okres, stawianie się brzuszka, kłucia w podbrzuszu i ból krocza jest na porządku dziennym
już nie mogę się doczekać aż w końcu poznam moją małą Gabi
pytanie do was: czy to jest normalne że w tak zaawansowanej ciąży lekarz nie sprawdza czy szyjka się skraca i nie ma rozwarcia?
Ja mam 18 majaGratulacje dla wszystkich wizytujacych!
Mam wizytę dopiero 17 maja, więc jeszcze ho ho ho. Jak czytam, że macie wizyty, to nie mogę się doczekać swojej.
Skurcze tez mam i brzuch boli od 2 tygodni, moze nawet od 2,5 ale jak pytalam o to, to stwierdził ze wszystko jest w porzadku i macica sie przygotowuje do porodu i tyle... ani razu w sumie mi szyjki nie mierzyl a bynajmniej nic nie mowil ze ma tyle i tyleMalinowa mnie sprawdza ale dlatego że mi ta szybka się skraca i dlatego że mam skurcze i boli mnie brzuch. Poza tym za każdym razem pytam o to. Ale ja tak rzadko chodzę do lekarza ze nie wiem w sumie co i jak. Ostatnio wizytę miałam 26 a teraz dopiero 23 i to w sumie tylko mam mieć ktg.
Gabrysia piękne imie! [emoji4] moja córeczka tez bedzie miala tak na imieCześć mamusie czytam was prawie od samego początkutakże chciałabym się pod koniec dołączyć do was
coś o mnie . Jestem Ania i mam 22 lata to moja pierwsza ciąża wyczekuje córeczki Gabrysi a termin mam na 12 czerwca
byłam już w szpitalu z powodu skurczów i mam lekkie rozwarcie
także może wcześniej się coś wydeklaruje
pozdrawiam was serdecznie
![]()
Ja usg mam co 2 wizyte czyli srednio co 6 tygodni a o szyjce jak mowilam nic mi nie wiadomoChodzę co 3 tygodnie, zawsze mam usg. Badana na fotelu byłam na pierwszej wizycie w 9 tygodniu, potem koło 30 tygodnia, bo złapałam infekcję. Szyjkę mi sprawdza na usg, prawie co wizytę.