• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja chodzę od 38tc co tydzień a później pewnie od terminu co 2 dni.

Ja pierwsze słyszę,żeby szpital nie przyjął na KTG. Jakbyś poszła na IP to i tak musieliby Ci zrobić więc nie wiem o co chodzi z tym,ze tylko dla pacjentek

reklama
ja to teraz mam taki sajgon w glowie bo trzy rozne terminy 20,23,25 czerwca :D ale najbardziejj by mi pasował 19 :) wtedy maly swietowałby razem z tatusiem urodziny :D
ale mamyy wielką nadzieje ze jednak tak dlugo nie bdmy musieli czekac :) dzis świetować bdmy swiatowy dzien sexu,bylam w salonie mąż do mnie zagląda i pyta czy jestem gotowa na wieczór,w sumie nie dziwie się ostatni raz sex uprawialiśmy jakos w styczniu, i od tego czasu nic aż do poniedzialku :)
ckaidqk32dghy2ol.png

ckaidqk3gmavjquw.png
Eee..też mam 3 terminy. Pierwszy był na 24 potem 17 a w zeszłym tyg powiedziała,że ok 1.5tygodnia jeszcze czyli gdzieś w ten weekend co będzie! Światowy dzień seksu powiadacie? No to trza chłopa nagonić do roboty,może coś przyspieszy!

reklama
Dziewczyny mąż miał nadgodziny dopiero wrócił a tu telefon teść na SORZE. Jeszcze pasuje żebym ja jechała rodzić. Ale i mnie cisza nadal. Idę coś porobić. Kota poszukam po gdzieś poszedł.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry