Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja na 18.45 bo mąż pracuje a chcemy iść razem@AgaRS90 ja też mam wizytę 23.11na którą masz? ja na 9:30 się zapisałam, planuję zabrać męża, może lekarz pozwoli mu zobaczyć maleństwo, ale słyszałam że on pozwala partnerom dopiero w późniejszym etapie, jak już dzidzia jest większa, nie wiem czemu tak w sumie.
@TamiSu będzie mieć prenatalne w moje urodziny![]()
To zależy od lekarza ...najpierw ogląda i mierzy i jakby nie widział to by nie powiedział...Ja zagadalam jak powiedział że jest wszystko ok z malenstwem@Mecenasowa27 i jak?
A co do płci to naprawdę jest za wcześnie. Za miesiąc już większe prawdopodobieństwo, że lekarz się nie pomyli. Ja powiem szczerze, że na prenatalnych to nawet nie śmiałam pytać o płeć bo ważne dla mnie było tylko czy bobas jest zdrowy.
Nam w 1szwj ciąży lekarz na USG prenatalnym tym ok 12 tc powiedział że wygląda mu na dziewczynkę i się nie pomylił@Mecenasowa27 i jak?
A co do płci to naprawdę jest za wcześnie. Za miesiąc już większe prawdopodobieństwo, że lekarz się nie pomyli. Ja powiem szczerze, że na prenatalnych to nawet nie śmiałam pytać o płeć bo ważne dla mnie było tylko czy bobas jest zdrowy.
Ja też nie pytałam,pod koniec badania sama zapytała, czy jestem ciekawa jej opinii w kwestii płci. No to powiedzialam, że pewnie@Mecenasowa27 i jak?

Hej dziewczyny
Ja po kolejnej wizycie u ginekologa ,wszystko dobrze. Maleństwo rośnie jak na drożdżach. Prenatalne + Papp-a mam 12 grudnia.
Wrzucam zdjecie 10t6d
Zobacz załącznik 829888