Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czyli jako pierwsza rozpoczynasz 2 trymestr dziś [emoji173][emoji4][emoji4][emoji4]Witam dziśzaczynam już 14 tydzień i aż mnie to przeraża bo dopiero co robiłam test....
Jedne Apki pokazują że już dziś drugi trymestr a jedne jak się skończy 14 tydzień, dlatego sama już nie wiemCzyli jako pierwsza rozpoczynasz 2 trymestr dziś [emoji173][emoji4][emoji4][emoji4]
Niektóre interpretują z rozpoczęciem, inne z zakończeniem 14 tygodnia... ja tam sobie będę dodawać bo już się Bąbla doczekać nie mogę [emoji38][emoji39]Jedne Apki pokazują że już dziś drugi trymestr a jedne jak się skończy 14 tydzień, dlatego sama już nie wiem![]()
Gratulacje piękny dzidziuśDziewczyny melduje się po prenatalnych, to moje prawie 6cm szczęścia![]()
Jechałabym na Twoim miejscu do szpitala... być może to nic poważnego, a oszczędzisz sobie stresu. Ja nie miałam żadnego krwawienia, ale jakby się pojawiło to już bym odpalała samochód.Hej. U mnie kicha... Wczoraj podczas stosunku zaczęłam krwawic, trwalo to z jakaś godzinę a od rana boli mnie brzuch po lewej stronie. Wzielam no spe i trochę minęło, ale tz twierdzi że muszę jechać do szpitala... Czy u Was też po krwawieniu występował ból, kłucie? Może nie warto panikowac... Tym bardziej, że dziś i jutro nie przyjmuje żaden normalny gin[emoji21]