reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Hejka witam się z nad śniadania
Normalnie budzi mnie co dziennie taki głód że głowa mała.. Dzisiaj próbuje kawę bo tak mnie naszło... A później na zakupy...
Nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty.. Myślicie że 11+5 to będzie można podgladnoc płeć??

Hejka Wam . Ja mam core więc liczę po cichutku na chlopca ale najważniejsze żeby było zdrowe.... zimno dziś u mnie 8 stopni na dworze..... mój tz zapalił w kominku bo byśmy zamarzly . Życzę super dnia

Hejka witam się z nad śniadania
Normalnie budzi mnie co dziennie taki głód że głowa mała.. Dzisiaj próbuje kawę bo tak mnie naszło... A później na zakupy...
Nie mogę się doczekać jutrzejszej wizyty.. Myślicie że 11+5 to będzie można podgladnoc płeć??
Hejka wydaje mi się że jeszcze za wcześnie ale nie wiem może się mylę

Hejka Wam . Ja mam core więc liczę po cichutku na chlopca ale najważniejsze żeby było zdrowe.... zimno dziś u mnie 8 stopni na dworze..... mój tz zapalił w kominku bo byśmy zamarzly . Życzę super dnia
U mnie minus 5 ;)
U mnie jest chlopak i na poczatku mówiliśmy, ze chcemy drugiego chlopaka.
Teraz jakos zamarzyla mi sie coreczka :) wiec juz twierdze, ze nie ma to dla mnie zadnego znaczenia :)
Dzień dobry, ja jeszcze z łóżka :) ale wstaje już bo synka zaprowadzam do zlobka i musze isc na zakupy. Wymyslilam sobie pierogi ruskie. :)

dzień dobry :)
u nas tez -5 :) ale ja uwielbiam zime wiec sie ciesze;P:)
mamy synka i mąż bardzo chce córcie a ja bym chciała drugiego synka choć ajak tak słucham jak mi opowiada o księżniczce to czemu nie :D a tak szczerze:) byle by było żywe i zdrowe ....to jest moje marzenie, do spełnienia:*

@Ces tak mi przykro.
Nie wiem, co napisać, bo nie ma słów, które ukoją Twój ból [emoji17]
Z czasem ba pewno poczujesz się lepiej. Zaglądają tutaj do nas.
Mam nadzieję, że niedługo dolaczysz szczęśliwie do kolejnego wątku przyszłych mam [emoji7]

My z Zuzią niedawno wstałyśmy.
Młoda je śniadanie.
Zaraz się ubierzemy i zawiozę ją do przedszkola.
Jak wrócę to zjem śniadanie, chociaż zazwyczaj nie wychodzę z domu bez śniadania.
Dzisiaj jakoś nie mam ochoty na jedzenie...
U nas "tylko" -2°C.
W końcu trochę przymrozi i będzie lepsze powietrze.
Tez lubię zimę.
Nie mogę doczekać się śniegu [emoji300] [emoji944]

@Ces tak mi przykro.
Nie wiem, co napisać, bo nie ma słów, które ukoją Twój ból [emoji17]
Z czasem ba pewno poczujesz się lepiej. Zaglądają tutaj do nas.
Mam nadzieję, że niedługo dolaczysz szczęśliwie do kolejnego wątku przyszłych mam [emoji7]

My z Zuzią niedawno wstałyśmy.
Młoda je śniadanie.
Zaraz się ubierzemy i zawiozę ją do przedszkola.
Jak wrócę to zjem śniadanie, chociaż zazwyczaj nie wychodzę z domu bez śniadania.
Dzisiaj jakoś nie mam ochoty na jedzenie...
U nas "tylko" -2°C.
W końcu trochę przymrozi i będzie lepsze powietrze.
Tez lubię zimę.
Nie mogę doczekać się śniegu [emoji300] [emoji944]
Ja też chce śnieg a tu zawsze to brak..... Nie ma minusowych temperatur . Chyba że w gorach..... albo na stacjach narciarskich.... No ale to kawałek od nas trzeba jechać.....

Ja też chce śnieg a tu zawsze to brak..... Nie ma minusowych temperatur . Chyba że w gorach..... albo na stacjach narciarskich.... No ale to kawałek od nas trzeba jechać.....
Ja za bardzo za zimą i śniegiem nie przepadam, ale chciałabym żeby na Święta i Nowy Rok było biało. Odrazu lepiej czuć magię świąt. Ale u mnie od wielu lat na święta pogoda bardziej wiosenna niż zimowa :p

reklama
Do góry