reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Za nic nie wiem jak to faktycznie jest, ale jedna apka głosi, że jestem w 2 trymestrze i tego się trzymam [emoji39] daty mam dokładnie takie same, także witaj w 2 trymestrze "po mojemu" [emoji38]
To ja za dwa dni wg om też dołacze :p z tym terminem porodu też już głupieje, co USG to inaczej wczoraj wyszło, że 7.06 :p pytałam ginki to mówi, że najlepiej się sugerować terminem z om

reklama
@Vivienne 1 sto lat!! wspaniały wiek skończyłam taki właśnie w sierpniu:D

Dziewczyny ja już w stresie przed prenatalnymi o 10 biorę sobie zimną wodę i batonika. Chciałabym żeby maluch skakał więc może go obudzę naturalnie. Tak serio naprawde się boję jejeu to straszny stres o_O
Moje spało, nic go nie ruszało :p ale krocze wiedziało jak zasłonić ;) powodzenia :)

Jeszcze jeden pomiar i do domu...
Nie mam złudzeń, nawet po 1h glukometry pokazują dużo za dużo[emoji21][emoji20]

Witajcie Laseczki, dzisiaj rozpoczynam 2 trymestr [emoji3] czuję ekscytację jakby cokolwiek się zmieniło od wczoraj [emoji23] a tu nic, naqet waga jak zaklęta stoi w miejscu [emoji2955][emoji2955][emoji2955] pewnie za 3 miesiące będę narzekać na jej skok. Ech, życie [emoji6]
Miłego dnia Wam wszystkim [emoji8]
No ja mam 13+1 i zdecydowanie jeszcze tydzień do drugiego trymestru.

Cześć dziewczynki a ja dziś kończę 32 lata
... AAAA stara dupa[emoji39][emoji41] stawiam [emoji512]wirtualnego i [emoji477] buziaki miłego dnia
Spełnienia marzeń! ❤️
ja sie dzis do dupy czuje....jestem jakas slaba i chyba troszke sie stresuje dentysta bo mam dzis wizyte
Nie martw się, lepiej zrobić i mieć spokój :)

Co to są za wielkie emotki?? Strasznie mnie wkurzają! To z aplikacji?

reklama
Do góry