Vivienne 1
Fanka BB :)
Napewno nic się nie dzieje złego .... ja druga i też czasem panikuje także nie ma regułyPierwsza ciąża i nie wiem czego się spodziewać. Tyle się naczytałam, a i tak po omacku przez to przechodzę [emoji39]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Napewno nic się nie dzieje złego .... ja druga i też czasem panikuje także nie ma regułyPierwsza ciąża i nie wiem czego się spodziewać. Tyle się naczytałam, a i tak po omacku przez to przechodzę [emoji39]
Magnez nie pomógł bo wzięłam jakieś 2h temu, nospy nie mam, a leżę od 2 godzin bez przerwy [emoji39] no nic, cały czas powtarzam sobie "nie nakręcaj się", może za którymś razem poskutkuje ^^Chyba moich fotek nie widzialyscie [emoji85]Wez magnez a jesli boli to dodatkowo nospe i sie połóż
Przespij sie kochanaZaczynam panikować [emoji853] co chwilę mi się pojawia większe wybrzuszenie z lewej strony i znika... i za jakiś czas znowu. Czuję jakby mi ktoś brzuch uciskał, do tego takie dziwne kłucie [emoji20] wybaczcie, że ja w kółko o tym, ale to bardzo nieprzyjemne uczucie. Chyba zaraz położę się spać żeby się nie nakręcać. [emoji53]
Teraz na pewno będzie dobrzeStraciłam synka w 18tc. Dlatego teraz lekarka ducha na zimno. Tym razem musi być dobrze![]()
Niech się urodzi 29 maja w moje imieniny[emoji16][emoji4]Teraz na pewno będzie dobrzeLekarka dobrze ze dmucha na zimne, u nas na grupoe wszystkie dzieciaki poczekaja do czerwca
![]()
No moje moze urodzic sie w maju jak braciszek![]()
Taki masz tatuażChyba wszystkie wstawiły brzuszki wstawię i ja swój posinaczony...![]()
Chyba wszystkie wstawiły brzuszki wstawię i ja swój posinaczony...![]()
O jekju tu same chudziny ja sie przy was wstydzę pokazać bo jak słoniatko wygladam
A moze pozycja męczy Twoja Malutką? Połóż się na boku np. Jestes szczupla więc sila rzeczy gdzie ma sie ten brzuch chowac? Spokojnie nie panikujZaczynam panikować [emoji853] co chwilę mi się pojawia większe wybrzuszenie z lewej strony i znika... i za jakiś czas znowu. Czuję jakby mi ktoś brzuch uciskał, do tego takie dziwne kłucie [emoji20] wybaczcie, że ja w kółko o tym, ale to bardzo nieprzyjemne uczucie. Chyba zaraz położę się spać żeby się nie nakręcać. [emoji53]
Połóż się odpocznij i na pewno jutro już będzie lepiej.Zaczynam panikować [emoji853] co chwilę mi się pojawia większe wybrzuszenie z lewej strony i znika... i za jakiś czas znowu. Czuję jakby mi ktoś brzuch uciskał, do tego takie dziwne kłucie [emoji20] wybaczcie, że ja w kółko o tym, ale to bardzo nieprzyjemne uczucie. Chyba zaraz położę się spać żeby się nie nakręcać. [emoji53]