AasiaI
Fanka BB :)
Tak j już mam. I dla małego rzeczy poprane i poprasowane do rozmiaru 68W sumie plus w cesarce taki ze wiesz kiedya macie spakowane torby juz??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak j już mam. I dla małego rzeczy poprane i poprasowane do rozmiaru 68W sumie plus w cesarce taki ze wiesz kiedya macie spakowane torby juz??
Podziwiam..chociaz ja jeszcze mam z miesiąc czasuTak j już mam. I dla małego rzeczy poprane i poprasowane do rozmiaru 68zostało mi jeszcze wyparzyć wanienkę
![]()
Tak j już mam. I dla małego rzeczy poprane i poprasowane do rozmiaru 68zostało mi jeszcze wyparzyć wanienkę
![]()
Tylko pozazdrościćTak j już mam. I dla małego rzeczy poprane i poprasowane do rozmiaru 68zostało mi jeszcze wyparzyć wanienkę
![]()
Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, daj znać jak tamPodziwiam..chociaz ja jeszcze mam z miesiąc czasuzobaczymy po wizycie czy bede juz sie musiala brac za to czy nie..ale czuje ze usłyszę ze szyjka jak u zyrafy...
Ja też się boję cc, mimo że u mnie to 3 razTo jesteś już przygotowanaja chyba specjalnie odwlekam pakowanie bo się boję cc. Ale na pewno już w tym tygodniu to zrobię
![]()
Ja też się boję cc, mimo że u mnie to 3 razale jak by na to nie patrzeć to jest operacja...
Podziwiam..chociaz ja jeszcze mam z miesiąc czasuzobaczymy po wizycie czy bede juz sie musiala brac za to czy nie..ale czuje ze usłyszę ze szyjka jak u zyrafy...
Ale przy samym cc?Dokladnie... Moja druga, więc wiem mniej więcej czego się spodziewać i może dlatego tak się boję. Cieszę się, że mąż będzie mógł być przy mnie, zawsze to raźniej.