Silje1008
Fanka BB :)
Kamila, ja miałam na czczo 95 i moja gin mówiła mi dziś ze nawet właśnie 92 to już za dużo [emoji45]
Na moje oko to już chyba cukrzyca. Mi diabetolog jak już jedna z trzech składowych miałam nieprawidłowa , uznał to za cukrzyce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kamila, ja miałam na czczo 95 i moja gin mówiła mi dziś ze nawet właśnie 92 to już za dużo [emoji45]
Na moje oko to już chyba cukrzyca. Mi diabetolog jak już jedna z trzech składowych miałam nieprawidłowa , uznał to za cukrzyce
Ja mialam bardzo podobne wyniki z poprzedniej ciąży i nie miałam stwierdzonej cukrzycy....Ehh jutro dzwonie umowic sie do diabetologa [emoji22]
Mój jest w sumie malutkiA ja tak z innej beczki... Czy tylko ja mam taki brzuszek??
Niestety, rozmawialam z inna dziewczyna ktora ma cukrzyce i ktorej zaczelo sie to w ciąży wynik 92 to jest granica ale od tego jest to juz nieprawidłowy wynik.Ja mialam bardzo podobne wyniki z poprzedniej ciąży i nie miałam stwierdzonej cukrzycy....
U mnie była podobna sytuacja z tsh. W poprzedniej miałam równo 2,5. Gin, którego uważam za bardzo dobrego powiedział, że wynik ok. Nawet nie wiedzialam, że to gorna granica...dopiero teraz widzę tu na forum, że z takim wynikiem dziewczyny mają już zbijane itdOdnośnie tych wszystkich wyników to widzę że co lekarz inna opinia i ewentualnie działanie. W poprzedniej ciąży miałam glukoze na czczo 98 i lekarz nic nie mówił że za dużo, a was już na krzywą wysyłają. Oczywiście u mnie cukrzycy nie było, bo krzywa po 24 tygodniu wyszła dobrze. Ciekawe skąd to się bierze
No właśnie, dlatego dziwne to. Tak jakby nie było jakiś stałych wytycznych, człowiek nie raz nie wie czy się martwić czy co...U mnie była podobna sytuacja z tsh. W poprzedniej miałam równo 2,5. Gin, którego uważam za bardzo dobrego powiedział, że wynik ok. Nawet nie wiedzialam, że to gorna granica...dopiero teraz widzę tu na forum, że z takim wynikiem dziewczyny mają już zbijane itd