Madelaine701
Fanka BB :)
DokładnieNo właśnie, dlatego dziwne to. Tak jakby nie było jakiś stałych wytycznych, człowiek nie raz nie wie czy się martwić czy co...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DokładnieNo właśnie, dlatego dziwne to. Tak jakby nie było jakiś stałych wytycznych, człowiek nie raz nie wie czy się martwić czy co...
Super [emoji2] najważniejsze że zdrowe A nie ważne ze tydzień młodsza. Ja tak mialam w drugiej ciąży A urodziłam 6 tyg przed czasem [emoji6]Wszytsko oktermin na 3 lipca - ciąża tydzien mdlodsza niż wychodzi z OM
No właśnie, dlatego dziwne to. Tak jakby nie było jakiś stałych wytycznych, człowiek nie raz nie wie czy się martwić czy co...
Nie denerwuj sie ,ja tez mialam krwiaka i duzo leżałam, krwawienie ustąpiło i juz jest ok.Ja już po wizycie.
Z dzieckiem na szczęście jest wszystko w porządku. Serduszko bije, a dzieciaczek ma 4,11 cm
Ale niestety mam krwiaka i stąd to krwawienie. Póki co ma leżeć i nie mogę wspołżyć, bo krwiak jest dość spory. Nie może się powiększyć, bo dojdzie do poronienia..
Muszę odpoczywać i czekać aż se zmniejszy..
I kolejny stres mi doszedł. A krew jak leciała tak dalej leci.
No właśnie...Wytyczne są... z tym ze są odnawiane co pare lat(nowe badania itp., technika idzie do przodu) a niestety niektórzy lekarze dalej korzystają z starych wytycznych...
A ja juz chciałam koniecznie ten wzgórek oglądać [emoji6][emoji848]Ależ duży ten Człowieczek [emoji7][emoji7][emoji7] wstydzioszek [emoji39]
Ja tak samo. Dzisiaj byłam ale czuje niedosyt. Na którą masz godzine? Ja coś koło 16.30 chyba [emoji6]Super dzieciątkoja też mam prenatalne 28.11
już się nie mogę doczekać jak zobaczę swoje maleństwo
![]()
No z tymi akrobatami to pozniej jest wesoło, ten mój wcześniak tak się wiercił że się pozniej śmiali wszyscy,że mi nogą dziurę w pęcherzu zrobił w 32 tyg.11+5 to tak jak jatylko mój akrobata fika i staje na głowie
to dobrze, że twój grzeczny, nie będzie może aż tak kopać.
@Pianistka1991 ja zazdroszczę Ci możliwości zwolnienia. U mnie taki luksus niestety kosztuje.