Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mieszkaliśmy razem- każde z nas ma swoje własne mieszkanie w miejsowosci ktorej sie poznaliśmy. On w zasadzie górę domku ( dół rodzice) więc ja nigdy nie chciałam się tam przeprowadzićNo to ciekawie
Ostatnio jechałam do rodziców pociągiem i jechała ze mną kobieta w ciąży. I mówiła, ze jedzie do męża. I tez właśnie tak na odległość bo każde prace na gdzie indziej. A tu teraz kolejny taki przypadek.
Tzn znam sporo, ze facet w delegacji ale jednak mieszkają razem i na weekendy zjeżdża do wspólnego domu. Takie całkiem oddzielnie to jednak nowość![]()
Mam to samo, przeziebienie. Już w poniedziałek się źle czułam. We wtorek o 10 wyszłam z pracy i do lekarza. Dostałam L4 do końca tygodnia. Ale ja pracuje w takim miejscu, że będę co chwilę łapać infekcję. Lekarka nic mi nie mogła zapisać. Na katar tylko sół morska i maść majerankowa. Poradziła tylko naturalne sposoby - miód, maliny, imbir itpUdało się i idę na wizytę na 15:15niestety do drapania w gardle doszedł kaszel i zatkanym noc [emoji19]
Tez nie wyobrażam sobie mieszkania z teściami ...Nie mieszkaliśmy razem- każde z nas ma swoje własne mieszkanie w miejsowosci ktorej sie poznaliśmy. On w zasadzie górę domku ( dół rodzice) więc ja nigdy nie chciałam się tam przeprowadzićLepiej mi samej w moim M2.
A niedługo coś wspólnie wynajmiemy.
Dziewczyn, plamienia ustały, nic się na razie nie dzieje. Zobaczymy jak będzie dzisiaj i jutro wizyta. Strasznie się denerwuje ale mam nadzieję że będzie możliwość wykonania USG i co nieco zobaczę. Jutro 6t+3d [emoji3526]
Dziewczyny, które robiły badanie progesteronu, ile płaciliście za badanie?
Chwile mnie tu nie było i już tyle wpisów [emoji5][emoji5]!
Żadna nie pisze o zaparciach , czy tylko ja mam wrażenie, ze zaraz pęknę ;( ?
5+5
Laski jak to jest, czy wasi partnerzy/mężowie towarzyszą wam na wizytach u gin ?
Powiem Wam, że mam dzisiaj złe przeczucia, do wczoraj miałam mega bolesne piersi, ze ciężko było się przekręcić w lozku jak leżałam, a dzisiaj rano niebolesne i miękkie, masakra po 10 zrobiłam betę i progesteron i czekam

Byłam na USGmała kropeczka, pęcherzyk o wielkości 0.97cm. ale za tydzień w piątek idę do swojego sprawdzonego lekarza, bo dziś to byłam w takim miejscu, gdzie aparatura do USG pozostawia wiele do życzenia. Przynajmniej mam dokładnie wyliczone 4t5d i termin na 20.06.2020. Ladna data by byla
mimo wszystko się uspokoiłam że jest ok.
Wielkie dzięki. Poczytam i raczej pobiegnę do aptekiMiałam w pierwszej ciąży , coś strasznego . Polecam colon c i duphalac