Liily
Fanka BB :)
Ja też tylko jednaI dobrze! Ja miałam nie robić ale zrobiłam jedna o w sumie stwierdziłam, ze nie robię więcej bo nic mi to nie da. Tylko dodatkowy stres. Bo co najważniejsze to i tak stwierdzi lekarz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też tylko jednaI dobrze! Ja miałam nie robić ale zrobiłam jedna o w sumie stwierdziłam, ze nie robię więcej bo nic mi to nie da. Tylko dodatkowy stres. Bo co najważniejsze to i tak stwierdzi lekarz
Dokładnie. Miałam już i ciążę biochemiczną i puste jajo płodowe. Nic mi to robienie bety i bieganie co pare dni na usg nie dało oprócz dodatkowych powodów do nerwów. Tym razem preferuję pełen czilałt.I dobrze! Ja miałam nie robić ale zrobiłam jedna o w sumie stwierdziłam, ze nie robię więcej bo nic mi to nie da. Tylko dodatkowy stres. Bo co najważniejsze to i tak stwierdzi lekarz
Hejka, dołączam się
Planowana data według ostatniej miesiączki to 15.06.2020
Hejka, dołączam się
Planowana data według ostatniej miesiączki to 15.06.2020
Dziewczyny a ja sobie przestaje radzić z tymi bólami głowy[emoji849] wczoraj dwie godziny wymiotowałam z bólu, taki był silny![]()
Apap możesz brać