Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GratulacjeAlicja 28.05.2020 g.10.04 waga 2950 g tylko nie wiem jaka długaśpi dużo I ładnie ciągnęła pierś
![]()
To musi być niezły specjalista, że dał taką propozycję. Mnie moja prowadząca zniechęcała mocno do tego. Ale chyba nikt na siłę Cię nie będzie w szpitalu przekonywał do SN jeśli nie jesteś przekonana?Jestem przyjeta na oddział, ale co dalej nie wiem. Lekarz zaproponował obracanie dziecka i porod SN, ale same negatywne opinie o tym słyszę. Czułam, ze cos z tym moim porodem będzie problematyczne
Gratulacje :* ucałuj mała księżniczkę:*Alicja 28.05.2020 g.10.04 waga 2950 g tylko nie wiem jaka długaśpi dużo I ładnie ciągnęła pierś
![]()
Gratulacje!!!Alicja 28.05.2020 g.10.04 waga 2950 g tylko nie wiem jaka długaśpi dużo I ładnie ciągnęła pierś
![]()
Alicja 28.05.2020 g.10.04 waga 2950 g tylko nie wiem jaka długaśpi dużo I ładnie ciągnęła pierś
![]()
GratulacjeAlicja 28.05.2020 g.10.04 waga 2950 g tylko nie wiem jaka długaśpi dużo I ładnie ciągnęła pierś
![]()
Odnosze takie samo wrazenie hahaMój czasem kilka razy dziennie ma czkawkę. Dziś doła mam. Chce by już się urodził. Ile jeszcze będe chodzić w tej ciąży. Mam wrażenie że juz zawsze.