Nawet nie wiem, co odpisać. Nie dość, że na wrześniowkach, to widzę, że tutaj też gowno wprowadzamChciałabym ciagle robić kupę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nawet nie wiem, co odpisać. Nie dość, że na wrześniowkach, to widzę, że tutaj też gowno wprowadzamChciałabym ciagle robić kupę![]()
Że po co dzieci? Co za baba w ogóleU mnie teściowa te swoje głupie teksty wali że po co dzieci, że nic z tych dzieci się nie ma. Ona mi tak na nerwy działa że szok. Nie pomaga mi chować a mondralowac się umie.. Moje chłopaki już wiedzą że będzie rodzeństwo jakoś przyjęli wieść tylko odrazu mówią że pampersow wyrzucać nie będą.
Teściowa powinna się ugryźć w język. I fajnie, ze nic nie ma z własnego synaU mnie teściowa te swoje głupie teksty wali że po co dzieci, że nic z tych dzieci się nie ma. Ona mi tak na nerwy działa że szok. Nie pomaga mi chować a mondralowac się umie.. Moje chłopaki już wiedzą że będzie rodzeństwo jakoś przyjęli wieść tylko odrazu mówią że pampersow wyrzucać nie będą.
U mnie teściowa te swoje głupie teksty wali że po co dzieci, że nic z tych dzieci się nie ma. Ona mi tak na nerwy działa że szok. Nie pomaga mi chować a mondralowac się umie.. Moje chłopaki już wiedzą że będzie rodzeństwo jakoś przyjęli wieść tylko odrazu mówią że pampersow wyrzucać nie będą.

U mnie teściowa te swoje głupie teksty wali że po co dzieci, że nic z tych dzieci się nie ma. Ona mi tak na nerwy działa że szok. Nie pomaga mi chować a mondralowac się umie.. Moje chłopaki już wiedzą że będzie rodzeństwo jakoś przyjęli wieść tylko odrazu mówią że pampersow wyrzucać nie będą.
matkaprawnik.pl
HahahhaNawet nie wiem, co odpisać. Nie dość, że na wrześniowkach, to widzę, że tutaj też gowno wprowadzam![]()
Współczuję Ci takiej Teściowej, pozostawię bez komentarza...U mnie teściowa te swoje głupie teksty wali że po co dzieci, że nic z tych dzieci się nie ma. Ona mi tak na nerwy działa że szok. Nie pomaga mi chować a mondralowac się umie.. Moje chłopaki już wiedzą że będzie rodzeństwo jakoś przyjęli wieść tylko odrazu mówią że pampersow wyrzucać nie będą.
Najczęściej takie teksty słyszy się od bezdzietnych którzy się się starają, albo od nieżyczliwych koleżanek które chciałyby kolejne dziecko ale z jakiegoś powodu boją się zdecydować. Gdy kiedyś nabąknełam o trzecim dziecku to myślałam że mnie zjedzą... Nie rozumiem...Haha i będzie pewnie wpadli... Bo kto by się odważył ...![]()