Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja czuje czasem na kaszlne lub kichneDziewczyny, tylko mnie tak boli lewy jajnik? Już godzinę czuje kłucie. Nie wiem, czy powinnam się martwić![]()
Ja czuję teraz jak leżę nawet. Dlatego zaczynam się trochę martwićJa czuje czasem na kaszlne lub kichne
Olalalaluk ja mam 3.11 i też mi się dłuży chyba jeszcze tak wolno czas mi nigdy nie leciał a przy pracy i 2 d z ieci powinien expresowo. Ja dziewczyny zazdrosne wam tych wszystkich objawów u mnie tyle co kot napłakał i z dnia na dzień coraz bardziej schizujeJa mam 04.11, obyśmy spotkały się tu wieczorkiem i wzajemnie sobie gratulowałyu mnie powinno być wtedy 7+3.
A czas jak na złość stoi w miejscu
@Niesia90 podwójne gratulacje, podwójne szczęście![]()
Ciesz się, naprawdę! Jeszcze delikatne mdłości, lub odrzucenie od lodówki jest znośne. To już całodniowe mdłości z wymiotami są okropne. Ja już czasami z głodu płacze, a wiem, że jak zjem to i tak zwymiotujeKurczę, wszystkie narzekacie na mdłości, albo i nawet wymioty, a u mnie nic, w sobotę chwilkę było mi niedobrze ale po kilku minutach przeszło wiem, że powinnam się cieszyć, bo albo mnie oszczędza, albo wszystko przede mną... Mimo wszystko stresuje mnie brak mdłości...
Kurczę, wszystkie narzekacie na mdłości, albo i nawet wymioty, a u mnie nic, w sobotę chwilkę było mi niedobrze ale po kilku minutach przeszło wiem, że powinnam się cieszyć, bo albo mnie oszczędza, albo wszystko przede mną... Mimo wszystko stresuje mnie brak mdłości...
Witaj w klubie mam tak samo rano tylko jak wstaje pojawia sie odruch wymiotny i na tym koniec też się martwie bo w 2 poprzednich ciążach modliłam się aby mdłości były słabsze bo nawet w nocy mnie wybudzaly a teraz niccccKurczę, wszystkie narzekacie na mdłości, albo i nawet wymioty, a u mnie nic, w sobotę chwilkę było mi niedobrze ale po kilku minutach przeszło wiem, że powinnam się cieszyć, bo albo mnie oszczędza, albo wszystko przede mną... Mimo wszystko stresuje mnie brak mdłości...
Olalalaluk ja mam 3.11 i też mi się dłuży chyba jeszcze tak wolno czas mi nigdy nie leciał a przy pracy i 2 d z ieci powinien expresowo. Ja dziewczyny zazdrosne wam tych wszystkich objawów u mnie tyle co kot napłakał i z dnia na dzień coraz bardziej schizuje
Daj spokój. Ja już miałam czarne myśliCudowna wiadomośćostatnio często słyszę o tych krwiakach przebrzydlych które są tak bardzo stresujące
![]()