Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Robiłaś u siebie? Czy w KRK?U nas po tym wszystkim co przeszliśmy modlimy się o zdrowie dla dziecka.. Bo to wiadomo najważniejsze. Ale pomarzyć można
Ja zrobiłam pappe 5dni temu. Dziś mam dzwonić o wyniki badan.. W czwartek mam wizytę. Więc pewnie odrazy będę wiedzieć co i jak będzie skorygowane
Robilam u siebie.. Nie opłaca mi się jechać 120km do kliniki żeby tam pobrali na pappe.. Z moim nudnościami bym chyba umarła.. A tak to pójdę już z wynikami gotowymi.. Bo tam gdzie ja jade robi się krew przed USG tak mi pani mówiła.. Żeby wyniki były..Robiłaś u siebie? Czy w KRK?
A gdzie opcja nie wiadomo jeszczęProsze bardzo u góry mozna wypełnic ankiete
Tak tak bo ja idę w to samo miejsce..Robilam u siebie.. Nie opłaca mi się jechać 120km do kliniki żeby tam pobrali na pappe.. Z moim nudnościami bym chyba umarła.. A tak to pójdę już z wynikami gotowymi.. Bo tam gdzie ja jade robi się krew przed USG tak mi pani mówiła.. Żeby wyniki były..
Jaa oczywiście [emoji3526] z tego co pamiętam to wizytujemy razem, na którą masz godzinę? Teraz w czwartek jadę na pappe i liczę że zdążą przyjść wyniki do następnego wtorku do wizyty.Ja za tydzień i właśnie się zastanawiałam czy ktoś jeszcze tak czeka i denerwuje się jak ja [emoji120][emoji16][emoji7]
Ja jutro mam krew a wizytuje o 11Jaa oczywiście [emoji3526] z tego co pamiętam to wizytujemy razem, na którą masz godzinę? Teraz w czwartek jadę na pappe i liczę że zdążą przyjść wyniki do następnego wtorku do wizyty.