Katarzyna542
Fanka BB :)
U mnie ciałko żółtkowe było przy becie ok 8k
A mnie właśnie wkurzył były mąż (tata córki)... Aż mi w brzuchu coś pulsuje...
Ja czasami jak pokrzycze z nerwów to tez mnie brzuch ciągnie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
U mnie ciałko żółtkowe było przy becie ok 8k
A mnie właśnie wkurzył były mąż (tata córki)... Aż mi w brzuchu coś pulsuje...
przykro mi barszo, za pierwszym razem miałam to samo ale był cien zarodka.Wg OM powinien być teraz 10 tydzień, według USG ciąża przestała się rozwijać na etapie 6 tygodnia (puste jajo) całkowicie pusty pęcherzyk ciążowy 1.60 cm bez zarodka i bez pęcherzyka żółtkowego.
nie wmawiasz. Ja zjadam trochę i już jestem pełna i niedobrze mi z przejedzenia a za 15 minut już czuję głód. Dziwne to wszystkoPfff te moje mdłości to chyba jednak nie mdłości. Już mi burczy w brzuchu i coś bym zjadłanajwidoczniej bardzo chciałabym przeżyć ten "koszmarek", zobaczyć jak to jest i sobie coś wmawiam
![]()
Mam identycznie [emoji3] a jeszcze sobie nakładam duże porcje bo przeciez taka głodna jestem, zjem pare kęsów i obżarta po korek a do tego mi niedobrze[emoji28]nie wmawiasz. Ja zjadam trochę i już jestem pełna i niedobrze mi z przejedzenia a za 15 minut już czuję głód. Dziwne to wszystko[emoji23][emoji23]
taaaa ja dziś pozwoliłam sobie na kfc i tak się napakowalam ale co z tego jak mam brzuch pełny i wielki i już leże głodna i myślę o śniadaniuMam identycznie [emoji3] a jeszcze sobie nakładam duże porcje bo przeciez taka głodna jestem, zjem pare kęsów i obżarta po korek a do tego mi niedobrze[emoji28]
Ja przeglądałam przed chwilką gazetkę z Kaufland żeby zrobić listę na zakupy i na co drugą rzecz miałam takiego smaaakaaataaaa ja dziś pozwoliłam sobie na kfc i tak się napakowalam ale co z tego jak mam brzuch pełny i wielki i już leże głodna i myślę o śniadaniui tak jest non stop .
U mnie jak coś zjem to bywa różnie, ale potrafię wypić kubek wody (albo nawet niecały) i jestem pełna...Ja przeglądałam przed chwilką gazetkę z Kaufland żeby zrobić listę na zakupy i na co drugą rzecz miałam takiego smaaakaaamy się nie umiemy najeść a inne dziewczyny o suchym chlebie i wodzie i ledwo to tolerują...
![]()
Te gumy to PREGNA VOMI tak się nazywają.Mąż był w kilku aptekach nigdzie nie ma gum z imbirem ...wzięłam anaket...on w kroplach i modlę się żeby pomógł ...ledwo stoję na nogach cały dzień bez jedzenia i wody no wszystko ze mnie wychodzioby to było jednorazowe bo nie wyobrażam sobie funkcjonowania w taki sposób
![]()
@Mimi86 czy pijesz do mnie? [emoji16] Bo tak pomyślałam, że nick mógłby gdzieś tam mieć jakieś wspólne cechy a mogłam podpaść wypowiedzią o "de novo" i ciekawa jestem [emoji6]Przepraszam, źle spojrzałam na Twój nick. Myślałam, że to "koleżanka " znowu czepia się szczegółów [emoji28] wybacz hormony szaleją [emoji85]
Ale masz rację beta rośnie, ale nie tak jak powinna.