Madame JS
Fanka BB :)
Chyba jest odrobinkę za wcześnie... ;-)Moja wizyta dopiero w przyszły czwartek. Doczekać się nie mogęCzy po Waszych brzuszkach tez już coś widać? Chociaż może z przejedzenia mam większy
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba jest odrobinkę za wcześnie... ;-)Moja wizyta dopiero w przyszły czwartek. Doczekać się nie mogęCzy po Waszych brzuszkach tez już coś widać? Chociaż może z przejedzenia mam większy
![]()
Ja nie mam żadnych objawów, wczesniej jak sie was pytalam to bolalo mnie podbrzusze max 2 razy dziennie dosłownie na minute bol taki okresowy ale dzien przed wizytą przestal bolec brzuch, nie mam żadnych objawówFakt na brzuszek ciążowy jeszcze za wcześnie choć opuchnięcie od progesteronu może dawać taki efekt. 3 tygodnie temu kupiłam spodnie, takie fajne dopasowane, dziś np już są lekko obcisłe w pasie. I druga kwestia, jeśli to kolejna ciąża to często brzuch rośnie szybciej
Witam w klubie :-)Ja nie mam żadnych objawów, wczesniej jak sie was pytalam to bolalo mnie podbrzusze max 2 razy dziennie dosłownie na minute bol taki okresowy ale dzien przed wizytą przestal bolec brzuch, nie mam żadnych objawów![]()
U mnie też już lepiej z bólem brzucha jak na okres, jedynie co to po piersiach widać, że coś się dziejeJa nie mam żadnych objawów, wczesniej jak sie was pytalam to bolalo mnie podbrzusze max 2 razy dziennie dosłownie na minute bol taki okresowy ale dzien przed wizytą przestal bolec brzuch, nie mam żadnych objawów![]()