KAROLA2525
Fanka BB :)
Super! Fajnie ze usłyszeliście serduszkoA a'propos serduszka to miałam ogromne szczęście, lekarz powiedział że praktycznie dopiero zaczęło bić, pewnie gdybym przyszła dzień wcześniej to nic bym nie zobaczyła![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super! Fajnie ze usłyszeliście serduszkoA a'propos serduszka to miałam ogromne szczęście, lekarz powiedział że praktycznie dopiero zaczęło bić, pewnie gdybym przyszła dzień wcześniej to nic bym nie zobaczyła![]()
Yyy... są człowieki, które się nie uspokajają ;-)Super. Jak jest to serduszko to już człowiek się trochę uspokaja.
Ja jeszcze dwa tygodnie do wizyty. Mam nową lekarkę. Wcześniej chodziłam w inne miejsce ale usunęli przychodnię. Mam nadzieję, że dobrze poprowadzi moja ciążę
Yyy... są człowieki, które się nie uspokajają ;-)
Z dzieckiem tez potem same niepokoje dopóki nie zacznie być chociaż trochę bardziej komunikatywneMoże chociaz na chwilkę
ja poprzednio sobie zeschizowałam przyczep błoniasty, bo trafiłam tu na forum przypadkiem na ten temat. Potem szukałam ginekologa z dobrym sprzętem, żeby zrobił USG z dopplerem
zwariować można
dlatego ja mogę mieć dziecko od razu ale bez tej ciąży
bo ciąża to tylko niepokój. Teraz nie zamierzam czytać i się nakręcać. Nawet, na szczęście, nie mam na to czasu
Ja mam 4 listopada wizytę i musi być już serduszko, bo to będzie 8 tydzień. Byle zarodek był w dobrym miejscu a nie gdzieś w bliźnie (jestem po CC).Z dzieckiem tez potem same niepokoje dopóki nie zacznie być chociaż trochę bardziej komunikatywne
Ja oszaleje do 31 października, jak nie będzie jeszcze serduszka to będę szaleć jeszcze dłużejale zaparlam się, ze pójdę tylko do tej jednej lekarki, dopiero wtedy bo wcześniej to bez sensu… No i tak sobie czekam i czekam, i wariuje i jestem spokojna…
Ja to piersi dotknąć nie mogęJa dzisiaj siedzę w łóżku, jem, wc. Zajęcia mam zdalne wiec laptop w łóżku. Oprócz spanka i bólu piersi innych objawów ciąży brak.![]()
ja mam bardzo „ciekawy” wykład właśnieJa to piersi dotknąć nie mogęa senność też męczy. Pogoda nie pomaga.
Zrobiłam gołąbków na trzy dni więc niedziele i poniedziałek będę mieć więcej luzuale za to zajmę się pracą troszkę więcej. Do Świąt cała naprzód, potem można zwolnić
![]()
też Mazowieckie, 26 latMazowieckie, 25 lat![]()