reklama

Czerwcowe mamy 2023

reklama
A jak ja mam wskazania do cesarki i najprawdopodobniej bede ja miała, to czy taka szkoła rodzenia w ogóle się przyda?
To zależy czy ma się osobną położną, czy nie.
Tak jak pisałam - na szkole rodzenia uczą o tym jak przystawiać dziecko do karmienia, jest joga w ciaży, opisują plan porodu jak napisać, jak myć dziecko, przewijać, jaką wyprawkę zrobić itd.
Jeśli to Twoje 2 dziecko, to takie rzeczy już wiesz. Jeśli pierwsze - warto :)
Najlepiej zobaczyć na stronę szkoły rodzenia w okolicy i zoabczyć jaki mają plan zajęć, bo każda szkoła jest inna :)

Ja wszystko czytam, ale przez to fatalne samopoczucie nie mam siły pisać, ledwo w robocie jestem w stanie wytrzymać… 😭 te mdłości mnie zamęczą….
Miłego popołudnia dla Was 😘
U nas wiedzą rodzice, teściowe, rodzeństwo i moja najbliższa ciocia z kuzynem 😋
W pracy pewnie też będę niedługo zmuszona powiedzieć jeżeli będę się tak źle czuła, chociaż planowałam pracować normalnie minimum do Świąt i powiedzieć jak zacznie się drugi trymestr… 🫣

Hej, u mnie tez wszystko dobrze. Na szczęście tylko raz wymiotowałam. W pracy miałam dużo stresu i musiałam powiedzieć, ze jestem w ciąży i nie mogę tak się stresować. No i niestety już pół szpitala wie, ze jestem w ciąży. Jutro wizyta, oby było wszystko dobrze. W tej naszej liście wkradł się błąd, ostatnia miesiączkę miałam 29 sierpnia, a nie 29 września😉

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry