Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wow, nawet nie wiedziałam że tak to może działać. Niby człowiek zna ten układ rozrodczy a jednak ciągle się czegoś uczy.Tak ja pisałam, że mam jeden jajowód. Jajnik mi zostawili bo był czysty. I o dziwo, właśnie z tego jajnika miałam owulacje, czułam bo już wprawiona jestem w tym temacie. I ten jeden jajowód go przechwycił. Teraz biorę zapobiegawczo luteinę dopochwowo i duphaston. Oby dwa leki 2x1 z racji takiej, że jeszcze wcześniej było poronienie za mną... Mi beta nie spadała tylko dramatycznie rosła. Ogólnie czekałam na owulacje aż 7 miesięcy
Oj uwierz mi, że organizm ludzki jest fascynujący a za razem okropnyWow, nawet nie wiedziałam że tak to może działać. Niby człowiek zna ten układ rozrodczy a jednak ciągle się czegoś uczy.
U mnie jak na razie jest 5 dni różnicy, zobaczymy po prenatalnych. Ale jak zostanie 5 dni to lekarz będzie sugerował się z OM.a to też ma się nijak do mojego obliczenia. U mnie termin z om 31 maj, z USG 5 czerwiec
Wczoraj bardzoDziewczyny, Was też tak suszy?![]()