KAROLA2525
Fanka BB :)
Chodzę prywatnie do gin. Nie na nfzChodzisz do ginekologa na NFZ i nie daje Ci skierowań na badania?
Rodzinny może na pewno morfologię, mocz, glukoza i tsh ale te wszystkie droższe to niestety nie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chodzę prywatnie do gin. Nie na nfzChodzisz do ginekologa na NFZ i nie daje Ci skierowań na badania?
Rodzinny może na pewno morfologię, mocz, glukoza i tsh ale te wszystkie droższe to niestety nie.
Te pierwsze badania morfologia, mocz, tsh, cmv itpA nie masz opcji przepisać się do innego ginekologa? Albo wprost spytać czemu nie wypisuje skierowań na NFZ
Jeśli chodzi o lekarza to jest świetnym lekarzem nie mam zamiaru zmieniać, może dlatego że chodzę prywatnie to nie wypisuje... Nie mam pojęcia szczerze mówiąc.A nie masz opcji przepisać się do innego ginekologa? Albo wprost spytać czemu nie wypisuje skierowań na NFZ
Chodzisz prywatnie czy na nfz?Ja dostaję wszystko od ginekologa na NFZ
Prywatnie nigdy nie wypisują skierowaniaJeśli chodzi o lekarza to jest świetnym lekarzem nie mam zamiaru zmieniać, może dlatego że chodzę prywatnie to nie wypisuje... Nie mam pojęcia szczerze mówiąc.
Za część zapłacę a resztę załatwię![]()
Chyba że mają podpisana umowę z NFZ na część badań. No cóż nie poradzi sięPrywatnie nigdy nie wypisują skierowania![]()
A no to dlatego tak. To norma. Jedynie zapisują na kartce jakie badania wykonaćChodzę prywatnie do gin. Nie na nfz![]()
Dostałyście skierowanie na pierwsze badania od swojego gin.??
Czy poprostu Wam powiedział co i płaciłyście??
Mi napisał na kartce i się zastanawiam czy nie zadzwonić do lekarza rodzinnego i co będę mogła zrobić na skierowanie nie płacąc typu morfologia a za resztę zapłacę
Ja szukam na netflix ale nic ciekawego. Masz coś do polecenia?)
Jeśli chodzisz prywatnie, to badania też będą prywatnie do zrobieniaChodzisz prywatnie czy na nfz?