reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2023

Test powtórzony pół godziny temu, no raczej poprzedni nie był wadliwy... Jeszcze jeden zostawiłam na jutro rano, choć raczej na pewno będzie też będzie pozytywny.
W takim razie mam na imię Gosia, mieszkam w Gdańsku, mam (jeszcze) 29 lat. Mam córkę urodzoną 20 czerwca 2021, zabawnie by było jakby drugie dziecko urodziło się tego samego dnia, jaką oszczędność na urodzinach 😂
Wiem, że każda z Was odpowie "byle zdrowe", ale gdybyście mogły wybrać to syn czy córka? Nam się marzy drugą córeczka :)
Zobacz załącznik 1453900
witamy 😘

reklama
Test powtórzony pół godziny temu, no raczej poprzedni nie był wadliwy... Jeszcze jeden zostawiłam na jutro rano, choć raczej na pewno będzie też będzie pozytywny.
W takim razie mam na imię Gosia, mieszkam w Gdańsku, mam (jeszcze) 29 lat. Mam córkę urodzoną 20 czerwca 2021, zabawnie by było jakby drugie dziecko urodziło się tego samego dnia, jaką oszczędność na urodzinach 😂
Wiem, że każda z Was odpowie "byle zdrowe", ale gdybyście mogły wybrać to syn czy córka? Nam się marzy drugą córeczka :)
Zobacz załącznik 1453900
Witamy i gratulujemy ❤️ 92 rocznik? Ja mam synka z lipca 2020 i teraz chciałabym mieć córeczkę ale wiadomo na to wpływu nie mamy i jak będzie synuś to tez będzie wspaniale 🥰😍

Zobacz załącznik 1453900
Heeej:) wielkie gratulacje! Witaj w gronie mamuś 🙂🙂😆

Hej
Ja po pierwszej wizycie, mam podejrzenie ciąży 2k20...
Która z Was ma jakieś doświadczenia w tym? 27 mam wizytę kolejną, wtedy się okaże. Albo pojawi się drugi zarodek, młodszy albo drugi pęcherzyk się wchłonie. 🤔

Załączniki

• 24ba2ea2-d057-4c42-9ac8-6b1d503d9852.jpeg
    24ba2ea2-d057-4c42-9ac8-6b1d503d9852.jpeg
    17,1 KB · Wyświetleń: 101
  • adffd5fd-c2cd-409f-ac48-f610e67e59b2.jpeg
    adffd5fd-c2cd-409f-ac48-f610e67e59b2.jpeg
    63,7 KB · Wyświetleń: 105
reklama
Do góry