u mnie to prawdopodobnie wynika z zespołu jelita drażliwego. Do tego ja ciągle wymiotuje w ciąży wiec "taki mój urok"Konsultowałas z lekarzem ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie to prawdopodobnie wynika z zespołu jelita drażliwego. Do tego ja ciągle wymiotuje w ciąży wiec "taki mój urok"Konsultowałas z lekarzem ?
u mnie to prawdopodobnie wynika z zespołu jelita drażliwego. Do tego ja ciągle wymiotuje w ciąży wiec "taki mój urok"
miałam już lata temu.Miałas robioną kolonoskopię ?
Myślałam o tym, ale doktorek kategorycznie mi powiedział że w ciąży mnie nie pokroi. Opisał mi całą operację. Mąż miał podobną 2 lata temu. Była w znieczuleniu miejscowym i wszystko mu pokazywali, wiercili mu nogę, przeciągali druty... Ale on miał laparoskopową operację. Mi całe kolano muszą rozciąć i rozwiercićTo wiadomości w miarę dobre. A nie wolałabyś zrobić operacji w trakcie ciąży ? Miałabys czas na leżenie, rekonwalescencje.
DziękiZnalazłam bardzo ciekawy medyczny artykuł na temat progesteronu. Sama się zestresowałam moim niskim wynikiem dlatego zaczęłam doszukiwać. Mnie on bardzo uspokoił mam nadzieje ze komuś tez pomoże. Zrobiłam screeny bo żeby go przeczytać trzeba zalogować się na stronę. Oczywiście sama się na wszelki wypadek zapisałam na poniedziałek do ginekologa. Ale do tego czasu jeszcze sporo czasu a to mnie uspokoiło.
Witaj na czerwcowych mamachWitam się z Wami nieśmiałowczoraj byłam na rutynowej kontroli u ginekologa i okazało się ,że jestem w ciąży
widoczny 2-3tyg pęcherzyk ciążowy . Dziś beta 9700 i progesteron 27. We wrześniu 2022 po długich i ciężkich 8 latach staran , 5 stratach I 3 nieudanych ivf urodziłam zdrowego synka
Ostatnia miesiączka 02.09
Termin porodu ok 17.06
Mialam tylko 3miesiaczki po porodzie i cykle bardzo nieregularne więc ciężko dokładnie określić .
Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamy i życzę Wam nudnych 9ciu miesięcy![]()