997TenNumerToKłopoty ❤️❤️
Moderator
PijęPojęcie kawę ? Bo jak tak czytam czego nie można to nawet kawa zaszkodzi. Minęło 6 lat od poprzedniej ciaży , wszystkiego muszę się uczyć na nowo![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
PijęPojęcie kawę ? Bo jak tak czytam czego nie można to nawet kawa zaszkodzi. Minęło 6 lat od poprzedniej ciaży , wszystkiego muszę się uczyć na nowo![]()
Ja chyba skocze na tą betę rano. Teściowa i tak chce mi jutro córkę podebrać z rana, to akurat będę miała czas wolny, żeby na szybko wyskoczyćA myślicie że jest sens powtarzać jeszcze raz betę i progesteron? Czy może tylko betę jutro zrobić?
Raczej takWitajmyślałam że tylko u mnie będzie duża różnica wieku bo 12 lat, ale widzę że mnie przebiłaś
![]()
Trzymamy kciuki. Na którą idziesz?Jezu dziewczyny ale się stresuje jutrzejszym lekarzem! Już mnie wszystko kłuje, boli, mdli z nerwów![]()
Bedzie dobrzeJezu dziewczyny ale się stresuje jutrzejszym lekarzem! Już mnie wszystko kłuje, boli, mdli z nerwów![]()
Na 12:15Trzymamy kciuki. Na którą idziesz?