Rudzielec11
Fanka BB :)
Ale przynajmniej wiesz o której można się spodziewaćU mnie w tym punkcie w którym pobierałam dziś zawsze są po 19 także zniosę jajko![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale przynajmniej wiesz o której można się spodziewaćU mnie w tym punkcie w którym pobierałam dziś zawsze są po 19 także zniosę jajko![]()
My powiemy dopiero po 11 tygodniu jak się uda do tego czasu dotrzecAle przynajmniej wiesz o której można się spodziewaćmój już się ze mnie śmieje bo co chwilę łapie telefon i odświeżam
uznaliśmy że jeśli będzie beta ładna to najbliższym dzisiaj powiemy więc dochodzi dodatkowy stres związany z powiedzeniem rodzince
normalnie jak nastolatka. Koniecznie daj znać jak będziesz miała wynik jak tam u Ciebie
![]()
Ja czekam na wyniki. W czwartek miałam 8,11 i próg 21,60. Dziś tylko betę, tsh tokso i różyczkę zrobiłamRobiłyście przyrost? Jakie macie w ogóle poziomy bety?
Ja już po przyroście. W piątek miałam 19,5, a w niedzielę 95,8. Muszę zrobić tokso, ale muszę z tym akurat do zakaźnegoJa czekam na wyniki. W czwartek miałam 8,11 i próg 21,60. Dziś tylko betę, tsh tokso i różyczkę zrobiłama Ty kiedy przyrost ?
Ooo super! Ja ciągle czekam wrrJa już po przyroście. W piątek miałam 19,5, a w niedzielę 95,8. Muszę zrobić tokso, ale muszę z tym akurat do zakaźnego
I jak? Czekamy na wynikOoo super! Ja ciągle czekam wrr