myślę że to jednak zmiany hormonalne. Ja za to w ciąży mam cerę jak pupka niemowlaka wciągam nosem wszystko w okołoJa też jeszcze przejrzę te kosmetyki i odłożę. Myślę, że u mnie pogorszenie cery wynika z diety jaką prowadze od jakiegos czasuwczoraj nutella jedzona łyżeczką, potem śledz w sosie musztardowym, haribo... i jak mam wygaldac
![]()
reklama
Sok z żuka
Fanka BB :)
pewnieMogę priv?
Sok z żuka
ja miałam założona w 9tc, a wcześniej byłam na wizytach.Ja już po pierwszej wizycie, jest ulgaJest ładny pęcherzyk ciążowy, jest zarodek (8 mm), jest serduszko – gin nie mierzyła dopplerem, żeby na tym etapie jakoś nie zaszkodzić, ale było widać szybkie mryganie, wg niej jest wszystko w porządku. Wiek z USG (6+5) praktycznie pokrywa się z tym z OM (6+4).
Kolejna wizyta za dwa tygodnie – na moje życzenie, dla świętego spokoju. Lekarka kazała przyjść do miesiąca czasu, ale od razu jej powiedziałam, że chciałabym szybciej, bo się stresuję.
Co ciekawe nie założyła mi tym razem karty ciąży na pierwszej wizycie, powiedziała, że na kolejnej, jak przyjdę z wynikami wszystkich zleconych badańW poprzedniej ciąży zakładała mi od razu. Jak to u Was było z tymi kartami?
Anne1991
Trzymamy, daj znać zaraz po wizycieDziewczyny za godzinę mam wizytę, proszę trzymajcie kciuki
Marta Antoś
Aktywna w BB
Będzie wszystko dobrze. Tak Ci zazdroszczę,że zobaczysz maluszkaDziewczyny za godzinę mam wizytę, proszę trzymajcie kciuki
Ja mam tyle nerwów że czasem staje obok jak się z moją nastolatka wdam w dyskusję , głowa mnie wcześniej bolała przy zatokach jak pisałam ale zatoki mam nadal a głową przestała boleć.W ciąży nieudanej też miałam silny ból głowy i teraz jak poczytałam o niektórych ustaniach akcji serca to sobie zaczęłam wkręcać...a myślałam że wizyta we wtorek a to 14 dopiero w czwartek 
Marta Antoś
Aktywna w BB
Ja dziś to samo. I też wizyta 14. WytrwamyJa mam tyle nerwów że czasem staje obok jak się z moją nastolatka wdam w dyskusję , głowa mnie wcześniej bolała przy zatokach jak pisałam ale zatoki mam nadal a głową przestała boleć.W ciąży nieudanej też miałam silny ból głowy i teraz jak poczytałam o niektórych ustaniach akcji serca to sobie zaczęłam wkręcać...a myślałam że wizyta we wtorek a to 14 dopiero w czwartek![]()
reklama
kamilaa919
Mnie wczoraj też bolała głowa. Myślisz, że to ma związek z zatrzymaniem rozwoju?Ja mam tyle nerwów że czasem staje obok jak się z moją nastolatka wdam w dyskusję , głowa mnie wcześniej bolała przy zatokach jak pisałam ale zatoki mam nadal a głową przestała boleć.W ciąży nieudanej też miałam silny ból głowy i teraz jak poczytałam o niektórych ustaniach akcji serca to sobie zaczęłam wkręcać...a myślałam że wizyta we wtorek a to 14 dopiero w czwartek![]()